woensdag 13 augustus 2014

Voetstuk

Saqlangan nusxasi Shu sahifani tarjima qilish voetstuk. Met praktijken in Assen, Groningen, Stadskanaal en . Vanaf volgende week werken wij met een nieuw patiënt informatiesysteem. Daarmee wordt alles nog efficiënter . HOOGERSMILDE - Het voetstuk van de zendmast in Hoogersmilde is maandagmiddag ontmanteld.

Eén spreekwoord bevat `van zijn voetstuk vallen`. Volgens politici en beleidsmakers is het Nederlandse zorgstelsel een van de beste, zo niet hét beste van Europa. Een sokkel, piëdestal of voetstuk is een onderstuk van steen of hout waarop een beeldhouwwerk wordt geplaatst.


Het standbeeld is zo beter te bekijken. EINDHOVEN - Festival Female Metal Event (FemMe) gaat alweer vijf edities mee. Een weekend lang treden bands, met elk op zijn minst . Stainless Steel-Clamping screws DIN 912.

Capiau werd er nooit voor vervolg . Voetstuk Staan - radio edit. De collectie van Boijmans: ontdek de verhalen achter ruim 17. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Het beeld werd op een voetstuk geplaatst. Specialist in Road safety products, Signalization and Street furniture.


Book 1) (Dutch Edition) - Kindle edition by Nicolas Dir. Je hebt gezocht op het woord: voetstuk. HET NIEUWS DAT bishop Steve Meye mogelijk betrokken is bij een misbruikschandaal . Aldi zet boer met streekproduct op voetstuk.


Dutch, English (translated indirectly), Esperanto. Spullen, spullen, altijd maar spullen. Wat is onze liefdesrelatie met bezit in honderd jaar bekoeld geraakt – steeds minder geldt het als welvaart . Many translated example sentences containing voetstuk – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.


De status van de VVD als beschermheilige van de woningbezitter brokkelt steeds verder af.

Gemeenten met de liberalen in het college, wisten . Nee, Willem Holleeder was in het begin van deze eeuw zeker niet de grootste crimineel van Nederlan meent Fred Ros, kroongetuige in het . Pjeedestal plaatst creatieve mensen op een voetstuk. Evelyn Pieters met hondje Bacardi en rechts A. TRAFFIC-shop specializes in illuminated and non-illuminated signage. We provide all barriers-beacons for your workplace and have the best offer for traffic mirr. Vertalingen in context van voetstuk in Nederlands-Duits van Reverso Context: Ik kan niet eeuwig op een voetstuk staan.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten voetstuk – Nederlands-Frans woordenboek en zoekmachine voor miljoenen Nederlandse vertalingen. Groot fragment van een driegodensteen, het voetstuk van een Jupiterzuil. Op drie zijden staan afbeeldingen van goden, de vierde zijde is vlak.


De algemeene arts op een voetstuk. In alle tijdschriften staat het paard op een voetstuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts