vrijdag 1 augustus 2014

Thule fietsendrager caravan

Vind hier uw ideale fietsendrager ! Wilt u liever een fietsendrager voor achterop de caravan ? Stuk voor stuk pracht exemplaren die bevestigd kunnen worden op uw caravan. De Superb Short Version past op. Vind thule fietsendrager caravan op Marktplaats.


Specialist in onderdelen en accessoires voor alle merken campers en caravans.

Bij Coppens Rekreatie vind je diverse fietsendragers voor op de caravan of camper van de merken Fiamma en Thule. De fietsendragers kunnen zowel voorop . Vroeger werden fietsen op het dak van de auto of los in de caravan meegevoerd. Witoma biedt voor de camper fietsendragers aan die o. Kantelbare fietsdrager voor op de dissel van een caravan.


Slim systeem om voorkant van de caravan berijkbaar te houden. Achterop de caravan: Thule . De ene dealer zegt dat dit wel .

De nieuwe verzwaarde schuimrubbers beschermen uw fietsen tijdens het vervoer. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u. De trekhaak blijft immers vrij om een caravan of aanhanger te trekken. Geschikt voor Al- Ko dissels. Fietsendrager voor caravan of camper kopen. Omschrijving: Voor montage op de dissel van de caravan.


Past op nieuwe AL-KO dissel. Het verlaagde platform zorgt voor een lager zwaartepunt, . Een uitstekende stabiliteit voor uw electrische fietsen. Plan uw volgende fietstrip dus . De drager kunnen wij voor u monteren.


Uitbreidbaar naar fietsen. Caravan Universal voor montage . De onderstaande fietsendrager voor achterop de camper en caravan en worden eenmalig. Thule fietsendragers op het dak vind je bij Coolblue.


Met de Lift Vbrengt Thule een fietsdrager op de markt met een. De Lift Vkan je stabiel en stevig bevestigen tegen de achterwand van de camper. Hoe kan je met de caravan het beste fietsen meenemen.

Het monteren van een Fiamma Carry-Bike UL fietsendrager achterop caravan of kampeerauto is bij de caravandealer gemiddeld anderhalf tot twee uur werk. OMNIBIKE SPORT CARAVAN UNIVERSEEL. FIAMMA CARRY BIKE CARAVAN UNIVERSAL. Met deze half-automatische mover van Kronings zet u uw caravan zonder kracht te hoeven zetten op de juiste. THE HAPCamping THE HAPChaletbouw THE HAPChaletpark THE . Alles voor in en bij de caravan en camper - fietsendrager.


Complete set met gebruikers- en montagehandleiding. Vergelijk hier merken als Thule en Bosal, en lees tips over de verkeersregels. Je kunt een fietsendrager op de dissel of achter op de caravan plaatsen.


Motorhome, caravan en van accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts