dinsdag 26 augustus 2014

Grijper voor ouderen

De grijper heeft een magneet om metalen voorwerpen te pakken. Onze grijpers zijn geschikt voor onder andere ouderen en gehandicapten en helpen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, ook wel ADL genoemd. Handige hulpjes voor ouderen.


Gebruik dan een grijper om spullen op de grond mee op te pakken. Niet meer bukken met deze handige grijpers ! Deze standaard lichtgewicht grijper met een pistool greep is gemakkelijk in gebruik.

De Vitility grijper is ontworpen voor mensen die moeite hebben met het reiken en bukken naar voorwerpen, bijvoorbeeld door overgewicht, gewrichtsproblemen . Beste webwinkel voor ouderen voor zorg en ADL. Langer comfortabel thuis wonen met de juiste hulpmiddelen! Uiteraard kan de lichtgewicht grijper ook worden gebruikt voor het pakken van kleine voorwerpen die op de bovenste plank liggen.


PuntZorg is de specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Deze opvouwbare grijper met roterende . Met de senioren grijper kan men voorwerpen pakken die buiten het bereik liggen. Grijper met roterende klemmen.


Zonder veel kracht kan met deze grijper lichte voorwerpen worden gepakt waar men niet direct bij kan.

De perfecte grijpstok voor het oprapen van spullen. Belangrijk hierbij is lekker eten en goed te drinken. Maar er zijn avonden die net dat extra brengen . Diverse grijpers te koop bij seniorenartikel. Pistoolgrijper, magneet grijper , grijper met haak, opvouwbare grijper.


Conny zet de mooiste uitvindingen voor ouderen voor je op een rij. Maat: wanneer jou of jouw m Dit artikel verwijderen original khadi kurta pajama in hoeveel delen wordt een lasaperaat gebouwt 3xl Dit artikel . Met de grijper , grijp je gemakkelijk dingen die net buiten je bereik liggen. Hulpmiddel outlet shop4u dé webwinkel voor ouderen.


Het biedt u de helpende hand als u iets laat vallen of als u ergens niet bij kan. Met deze grijpers binnen handbereik kunt u alles van de grond oprapen of pakken van een plekje dat moeilijk te bereiken is. Een grijper kan uw dagelijks leven verlichten. We hebben verschillende grijpers. De TeleStik is een innovatieve grijper met verschillende functies: een plakstrip voor het oprapen van papier, een.


Spellen, speciaal voor ouderen. Gemakkelijk kleine dingen van de vloer rapen zonder te bukken. Met behulp van deze grijper kunt u gemakkelijk voorwerpen van de grond of tafel pakken zonder.


Al deze drinkbekers voor ouderen dienen om het drinken een stuk. Deze handige grijper met knijpmechanisme is in verschillende modellen verkrijgbaar.

Met grijpstok Ruth kunt u makkelijk dingen van een hoogte pakken zonder rekken, of juist . Het is erg vervelend als je door ouderdom steeds minder kan. Gelukkig zijn er vele hulpmiddelen voor senioren die het dagelijkse leven in huis weer een stuk . Lichtgewicht grijper ADL voor ouderen en mindervalide. Vergelijk hulpmiddelen-adl-hulpmiddelen- grijper op Bigshopper. Deze grijper is geschikt voor mensen die moeite hebben met het . Probeer uit welke het gemakkelijkste te gebruiken is.


Er zijn verschillende soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts