vrijdag 15 augustus 2014

Liftmonteur opleiding

Bekijk online vacatures opleiding als liftmonteur op de grootste vacaturebank van Nederland. Ben jij werkzaam als liftmonteur of servicemonteur in de liftbranche? Kies uit meer dan 1opleidingen , cursussen en trainingen, locaties en diverse . Om als liftmonteur te kunnen werken zal je doorgaans de Mbo- opleiding allround machinebouwer moeten volgen en afronden. Zie voor meer informatie ook de .

In deze opleiding leer je alles om aan de slag te kunnen als liftmonteur. Als liftmonteur plaats je liften in nieuwe of bestaande gebouwen. Tijdens de infosessie wordt er algemene informatie over de inhoud en het verloop van de opleiding liftmonteur gegeven.


Een liftmonteur plaatst de geleiders in . Ontdek of dit beroep bij je past. Dertien jaar geleden bestond er geen opleiding voor liftmonteur. Ik heb het vak echt in het veld moeten leren.

VLR moet zorgen voor meer instroom voor het beroep van liftmonteur. Om liftmonteur te worden, volg je doorgaans een technische mbo- opleiding. Opleidingen die aansluiten, zijn bijvoorbeeld elektrotechniek, werktuigbouwkunde . Als Servicemonteur Liften heb je minimaal een afgeronde LTS opleiding Elektrotechniek.


Een opleiding liftmonteur (SOL) is een pré. De nieuwe landelijke opleiding voor liftmonteurs is met deelnemers van start gegaan. De opleiding is ontwikkeld door opleidingscentrum . Posts about Lift-Monteur ( opleiding ). VDAB is op zoek naar kandidaten voor de opleiding liftmonteur. Vacature: Servicemonteur Renovatie Liftmonteur.


Dan hebben wij een mooie kans voor jou, namelijk intern en opleiding tot liftmonteur onder leiding van een Senior Liftmonteur. Laat je zien dat jij bij hun . Voor de functie van junior liftmonteur zijn wij op zoek naar iemand die duidelijk affiniteit en opleiding MBO Elektrotechniek niveau heeft gedaan. Zoek de juiste vacature voor Lift monteur met bedrijfsreviews en info over salaris.


Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap . Haarlem zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende liftmonteur.

MBO opleiding richting werktuigbouwkunde, installatietechniek, . Wij zoeken iemand met een elektrotechnisch opleiding en ervaring met liften bij voorkeur in de service of reparatie. Dan komen wij graag met je in . Onze opdrachtgever stimuleert het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen. Je hebt een rijbewijs B, en een VCA diploma. Als Liftmonteur kom je bij de meest uiteenlopende soorten klanten,. Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan . Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Liftmonteur Reparatie.


Ook kun je, als je dat wilt, opleidingen volgen voor rekening van Technicum. Als werknemer van Technicum profiteer je bovendien van diverse voordelen zoals . Voor de vacature Liftmonteur biedt onze opdrachtgever een uitstekend pakket aan . Wij zijn op zoek naar een ervaren. Dan is deze job als lifttechnieker misschien iets voor jou! Schoolverlaters worden aangemoedigd om te solliciteren! Na een interne opleiding zal je samen met je . Ter uitbreiding van het huidige service team is onze opdrachtgever op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de vacature Liftmonteur.


Bij een groeiende en dynamische opdrachtgever kan jij het verschil maken in de service. Functie Assistent lift monteur. Als je een opleiding hebt gevolgd om bouwliften te keuren en te installeren is dit voor ons ook een pré.


Het bedrijf waarvoor men gaat werken moet nog wel een opleiding (laten) verzorgen in de geldende Noorse voorschriften voor. Een boeiende en praktijkgerichte opleiding met waardevol diploma Brandpreventiedeskundige is erop gericht om je uitgebreide theoretische en praktis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts