vrijdag 22 augustus 2014

Konvertera valuta

Håll dig uppdaterad med de senaste valutakurserna på valuta. Få priserna på alla valutor i världen snabbt och enkelt. För att till exempel konvertera valuta från USD till SEK klicka på valutaförkortningen och välj USD till vänster för att sedan välja SEK i den högra rutan.


Translate this page Valuta är enhet, beteckning eller benämning på betalningsmedel för ett eller. Välj valuta och fyll i det belopp som du vill konvertera , för att se resultatet nedan. Fyll i det belopp du vill konvertera. Konvertera valutor med dagsaktuella valutakurser.


Välj vilken valuta du vill konvertera från. Beställ och omvandla valutor med FOREX valutaomvandlare. Se aktuella valutakurser och valutahistorik online. Beräkna kurser live för valutor och utländska valutaväxlingar med denna gratis valutaomvandlare.


Du kan konvertera valutor och ädelmetaller med denna . Här kan du läsa lite allmän information om att konvertera valuta , vad man bör tänka på och hur man lättast kan konvertera mellan olika valutor med aktuella . När du väljer en utländsk valuta i Räkna om från och vill växla till svenska kronor multiplicerar vi alltid med köpkursen. Det är för att beloppet ska bli så korrekt . Använd quot;Swap valutorquot; För att göra Euro förinställd valuta. Klicka på Euro eller Danska kronor för att konvertera mellan den valutan och alla andra . Steg 1: Ta reda på den aktuella växelkursen mellan US-dollar och Euro, och skriv in den i en tom cell.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts