vrijdag 20 november 2015

Munchkin miracle beker

Miracle trainer cup 3oefenbeker in de kleur blauw met een witte deksel. Omdat je bij de munchkin beker aan de rand moet zuigen om er drinken uit te . De beker is 1 waterdicht en 1 lekkage . Laten we wel wezen: peuters kunnen er een geweldige knoeiboel van maken, zeker wanneer ze voor het eerst uit een beker leren drinken. Haar probleem was vooral dat ze niet door had dat ze de beker iets omhoog. My month old baby uses this cup. Natuurlijk zoek je een dichte drinkbeker want een open beker is vragen om nog.


Nee, dat hoeft geen wishful thinking te zijn - niet met Munchkins Miracle 3° oefenbeker. De oefenbeker is de eerste beker die is ontworpen om zowel ouders. Door de nauwsluitende bekerrand kan je kindje zonder te knoeien zijn beker leegdrinken. Na het drinken sluit het ventiel zichzelf weer, waardoor de inhoud van de beker in de beker blijft, ook bij kantelen, schudden of omvallen.


Deze beker kan wel tegen een stootje, met de rubberen onderkant zal het niet . De tuitvrije technologie is beter voor de tanden en helpt bij de overgang naar een open beker. En het maakt niet uit aan welke kant je kindje drinkt, dankzij het 3° ontwerp. Ik vind de miracle 3van munchkin geweldig, via bol. Munchkin - Bestek delig, lepel, White Hot Safety Spoons.


Ik had er al vaak van gehoord maar wát is het nou eigenlijk? Dit is een oefenbeker voor kindjes. Nee, de Miracle 3° Oefenbeker van Munchkin. De Miracle 3° Oefenbeker is de eerste beker die is ontworpen voor zowel ouders als . Deel via Facebook Deel via Twitter Deel . Gewoon n rietjesbeker hadden wij en een Open beker met handvat eraan.


Nuby 6M+ 3° Wonder Cup met Handvatten. En is beschikbaar van 05/03/tot 07/04/18. Kinderen Water Flessen, Voor Nieuw Moeders, Vaders en . Deze beker is dankzij de 3° technologie de ideale beker bij de overgang naar een open beker. Dankzij het 3° systeem kan het kind rondom drinken.


Dit helpt bij de overgang naar een open beker en is beter voor de tanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts