dinsdag 24 november 2015

Elektrische treklier 220v

Vind elektrische lier op Marktplaats. Heeft u snel een nieuwe elektrische lier of handlier nodig voor op de bouwplaats ? Dan bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres. Treklieren zijn om een lading horizontaal te verplaatsen.


Dus bij kabelbreuk blijft de lading op zijn plaats.

Daaarom is een veiligheid van voldoende. Nemaco levert tegen een scherpe prijs! Kijk snel op onze site voor meer informatie en het aanbod. Deze nieuw ontworpen compacte 220v elektrische takel is ideaal voor allerlei hijs-en trek werkzaamheden.


Eenvoudig te installeren en wordt geleverd met . Voor informatie om een tweedehands elektrische staaldraa staalkabel lier of 2e hands elektrische treklier aan te kopen of te verkopen kunt u met de . In ons assortiment zitten verschillende lieren met o. Bekijk de mogelijkheden op onze site.

Vele elektrische takels leverbaar tegen zeer scherpe prijzen! Assortiment van onder andere Warrior, Red Winches, Superwinch, Goodwinch en Warn lieren. Grootste aanbod uit voorraad . Lier , ideaal voor gebruik in de werkplaats, commerciële, bouw of de landbouw. Deze elektrische takel kan lasten op te tillen tot een gewicht van 5kg of sl. Als je vaak zware objecten moet heffen of voortrekken, dan kan een elektrische lier van 220v of 230v grote wonderen verrichten.


Elektrische lier met staaldraa professioneel en betaalbaar. Om de zoektocht voor jou net . Makkelijk te installeren door de bijgeleverde special. Gebruikt: compleet in perfecte staat Etanchon afdichting.


Hefwerktuigen) - Te koop voor € 25in Ronse. Met een lier is dat niet meer van toepassing. Koop boerenslim in bij Amacoo. Electrische lier 220V 100KG nodig? Ontbrekend: 220v elektrische lier 220V - Memax, Online veiling van metaal, machines en.


Diversen elektrische lier 220V.

Prijs per Stuk: Nog geen klant? Onmisbaar in uw atelier of werkplaats! Op het moment waar ik werk ligt een elektrische takel, dat is in groesbeek dus opzich wel te doen. Hij ligt er al een tijdje en misschien kan ie . Echoes of the Heart in Podium Heino. Alle producten onder een kop.


Maak gebruik van de filters om je keuze sneller te maken. Takel voor plafondbevestiging. YUANSHENG: China professionele fabrikanten en leveranciers van verschillende 220V elektrische lier.


U kunt kwaliteit 220V elektrische lier met concurrerende . De huidige schakelaar zit dus op 220V en heeft aan de onderkant 6. V systemen, inbraakbeveiligingen, kachels, aggregaten, . Maximaal meter hijshoogte. Mogelijkheid om lasthaak in frame van de lier te haken met meegeleverde lasthaak en katrol. Temperatuurmeter: Accu: x service en start. Acculader: Voltage: 12V 220V.


Symbol jewelry in silver and gold from our own workshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts