maandag 23 november 2015

Krukas positie sensor prijs

Dit principe helpt ook om de positie van het gaspedaal en de stuurhoek te bepalen. Een Hall kracht sensor , die ook kan worden gebruikt als een krukas sensor ,. De krukaspositiesensor van uw auto meet de rotatie en stand van de krukas. De sensoren zorgen ervoor dat de stand van de nokkenas en krukas.


Zo registreert de nokkenassensor op welke positie de kleppen tegenover de stand. Onze prijzen voor alle voertuigonderdelen zijn bijzonder voordelig en. De impulsgever krukas , of ook wel genoemd de krukassensor, meet het motortoerental en de positie van de krukas. Uit deze waarden meet de ECU het moment . Op zoek naar goedkope krukas sensor voor uw Opel Corsa?


Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. BDP Sensor tegen ongelooflijk redelijke prijzen. Hij was kapot, en kon niet meer verder rijden.


De positie en de snelheid van de krukas worden door sensors van de . Krukaspositiesensor - PRODUCENT. Impulsgever voor VOLVO van toonaangevende fabrikanten. Monteur vertelde dat moderne voertuigen twee sensoren.


Als het de krukas sensor zou zijn wordt die fout in het geheugen . Bij een renault word de sensor en de bedrading vervangen. Zit er binnen een uur wel in, dus . Voor een complete prijs kunt u contact opnemen met een van onze dealers of ons een. Om te bepalen welke krukas sensor gebruikt wordt kan de weerstand tussen de.


Markeer de BDP positie van cilinder op het vliegwiel of krukaspoelie. De sensor zorgt voor een goede timing van het openen en sluiten van de kleppen. Onze fabriek biedt de beste kwaliteit krukaspositiesensor gemaakt in China met een lage prijs.


Welkom bij contact met ons op voor wholesale-service. BDP sensor 7lange pen (Bosch). Volvo XC7 Volvo XC7 Volvo XCCategorie: Elektrisch, Ontsteking, Sensoren , divers.


Ook met een nieuwe sensor , want het krukas signaal heeft die echt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts