donderdag 18 juni 2015

Promatect platen verdelers

De informatie wordt geüpdatet en zal binnenkort weer volledig up-to-date zijn! De esthetische keuze voor de bescherming van stalen draagstructuren. Vaak moet bij het brandwerend beschermen van dragende . Gebakken aarde vormt de rode draad doorheen de producten van de Steenbakkerijen van Ploegsteert.


Brandwerende platen voor wanden en plafonds. PROMATECT -H is een mineraal gebonden stoomverharde calciumsilicaatplaat bestand tegen vocht. Geschikt voor een breed toepassingsgebie zowel binnen. Promat Promafour brandwerende plaat 3mx25mx15mm vind je bij.


Daarnaast laten deze Promafour platen bij verhitting geen irriterende geur achter. Afwerkingshop is dé specialist in de binnenafwerking en . Promatect platen , brandwerende plaat, tegen scherpe prijzen . Op zoek naar een brandwerende plaat? Promat beschikt over een compleet gamma brandwerende producten voor het. De platen zijn onbrandbaar, vochtongevoelig, stevig en hebben een sterke . De producten van Promat zijn gebaseerd op de calciumsilicaat technologie,.


De platen hebben rechte boorden en zijn niet voorzien van een omwikkeling in . De blokplaten in populier met MDF toplaag zijn zeer lichte en stabiele platen met een perfect globale oppervlakte. Bij GESIBOIS-ABC vindt u een breed assortiment decoratieve panelen HPL Melamine Fineer Afbouwmateriaal. Promat stond in voor de brandveiligheid van het gebouw. Hout voor huis en tuin in Malderen (Londerzeel): Houthandel Van. Ook voor de brandwerende platen van Promat kan u bij ons terecht.


Bouwpunt Van der Gucht is één van de belangrijkste verdelers van Eternit en Trespa. Promat International beschikt over een compleet gamma brandwerende producten voor het. Met name de PROMATECT -2platen uit de PROMATECT range worden door ons veel toegepast voor brandwerend bekleden van stalen kolommen en liggers. Doorslijpschijf voor dunne metalen platen INOX.


Please select a product variant to specifically search for it in the shops of our dealers. Iemand ervaring met super-isol silica platen ? Een promatect plaat is niet ideaal wegens wel goed brandwerend maar niet voldoende . BRANDWERENDE PLATEN PROMATECT -1Calciumsilicaatplaat met gipsmatrix PROMATECT -1is een mineraal gebonden vezelversterkte . Promat Show Preview Innovate, AdaptEvolve. North American distributors and dealers selling materials handling, supply . Verantwoordelijk voor dealers in Nederland daarnaast brandweer en professionele . Raadpleeg de vragen die vaak aan onze klantenservice worden gesteld: over brandveilighei CE-markering, producten of ons bedrijf. De platen worden gemaakt via een productielijn die Faay zelf ontwikkeld heeft. Stiho was een van de eerste verkooppunten van Faay-panelen.


Eén van die dealers is ijzerwaren- en gereedschappenexpert Giebels, die te vinden is op alle Stiho-bouwpleinen. We spreken met directeur Leo van der Werf. Cras Woodshops is dan ook verdeler van kwalitatieve PIR en PUR van de . Ga voor alle verkooppunten en meer informatie naar. Vanas wordt exclusief verdeler voor Lista schuifladensystemen. Lista is een marktleider in zijn gamma met hoog kwalitatieve producten.


Verdeler kunnen aanspraak maken op de Technische.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts