donderdag 25 juni 2015

Pottenbakken workshop

Bij de keramiekclub van het Arnhems keramiek atelier kun je een workshop volgen van een paar uur of een cursus van. TIP: Geef een mimi workshop als kado. De miniworkshop pottenbakken duurt uur of uur en is bedoeld voor – personen of een gezin met kinderen tot.


Ga samen eens lekker kliederen, vingergymnastieken en creëren bij een workshop pottenbakken ! In deze pottenbakkerij in Bergen (Noord-Holland) kun je terecht voor een cursus pottenbakken of voor een workshop met vrienden of familie.

Een kennismakingscursus pottenbakken waarin je de basis leert van draaien op de schijf. Stap voor stap worden de basistechnieken behandeld. Gezellig samen met je vriendin je eigen beker of vaas leren pottenbakken op de draaischijf?


Dat kan in één workshop van uur. Het klassieke pottenbakken met een draaischijf door Natasja Schrijvers. Pottenbakken , Potten draaien, draailes workshop in Lonneker (Enschede).


Privé les waarbij u de basis technieken kunt leren en meer. Leuk voor een vrijgezellenfeest, een vriendinnen- of bedrijfsuitje!

In de pottenbakkerij worden workshops pottenbakken , glasfusing, kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes en cursussen gegeven. Potvis verzorgt cursus pottenbakken ,kinderverjaardag, pottenbakken , pottenbakken. Bij een workshop of cursus pottenbakken blijft bijna niemand brandschoon, zoek je oudste kleren maar vast op!


Kinderen vieren met veel plezier hun feestje in . Het is jouw eigen unieke werkstuk wat je maakt tijdens de workshop pottenbakken. Op de draaischijf kun je je eigen potje maken met de pottenbakker. Ook al eens willen draaien op de schijf en iets leuk willen maken met klei? Workshop pottenbakken , een gezellig dagje uit eventueel in de vorm van een kinderfeestje of bedrijsuitje. Titel Workshop , Boetseren en pottenbakken.


Wilt u tijdens uw verblijf in Frankrijk lekker creatief bezig . Datum, – het hele jaar door mogelijk. Een workshop Keramiek is ruim omvattend en voor iedereen! De cursus pottenbakken , voor beginners en gevorderden, wordt op elektrische draaischijven en schopschijven gegeven. Alle workshops kunnen worden gecombineerd en op maat gemaakt naar uw speciale wensen. Spelende wijs kennismaken met de electrische draaischijf.


De workshops in Workum worden gegeven in het Cultureel Centrum de Klameare.

Ze gaan boetseren met klei, voorwerpen . Vanaf drie-en-een-half jaar kunnen kids meedoen aan deze toffe kids workshop pottenbakken , waarbij ze een monstervis gaan maken. Meedraaien in een Poterie in Noord Frankrijk. Bij ons kan je een week echt helemaal loskomen van je dagelijkse . Wil jij ook een keer ervaren hoe een potje maken op een draaischijf je uit je hoof in je handen en dicht bij je hart brengt?


Tijdens de workshop krijg je eerst te zien hoe het draaien op de draaischijf in zijn werk gaat. Bij Werfklei staat het ambacht van het pottenbakken centraal. Je kunt er een workshop volgen als kennismaking onder begeleiding van een docent uit het . In deze cursus leer je hoe je vlot een vorm op de draaischijf kunt maken. Schalen , kommen, borden en andere bolle- en meerdelige vormen komen aan bod.


Hier kunt u terecht voor een geslaagd. Tevens vindt u hier handgedraaide . Het is mogelijk gedurende het gehele seizoen dag workshops beeldhouwen, pottenbakken en boetseren te volgen. Boek een van de verschillende workshops bij Keramiek Rotterdam en maak kennis met pottenbakken en werken met klei.


In de vorm van een Strippenkaart Ook bedrijfsfeest of vriendinnendag workshop mogelijk. Om een plekje te kunnen garenderen, maak een booking met tijd en datum, vooral voor het doen van een mini workshop pottenbakken op een draaiwiel, want .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts