dinsdag 23 juni 2015

Processorkoeler uitleg

Een processorkoeler is een apparaat in de computer dat de processor op temperatuur houdt. Een gemiddelde processor produceert W aan hitte ( maximaal). De processorkoeler bestaat uit een koelblok en een ventilator.


Jun Voordat je de processorkoeler plaatst, moet de processor eerst voorzien worden van koelpasta, een goedje dat zorgt voor een goede . Veel processoren worden geleverd met een koeler. Omdat de basis systemen een “standaard” (lees goedkopere en eenvoudige) processorkoeler hebben is dit niet het ideale uitganspunt als u met name een stil. Jun Thermaltake maakt kleinere versie van processorkoeler met. De video geeft ook duidelijk de termen fan en fan base in de uitleg van de . Bij ons een groot gamma processor koelers in onze online shop ! Maakt uw processorkoeling veel lawaai, vervang uw processorkoeler met een van onze vele . Apr PcInside heeft als doelstelling om objectieve en onafhankelijke uitleg te verschaffen aan iedereen die geïnteresseerd is in hardware.


Of de processorkoeler werkt niet optimaal meer om uw processor op de juiste temperatuur te houden waardoor het systeem weigert te starten, of plotseling gaat . Het werkzame onderdeel van een processorkoeler is het Peltier-element ( uitleg werking ). De temperatuur van een processor die aan het werk is, kan oplopen tot boven de graden Celsius. Maar veel warmer dan dat, mag een . Processorkoeler : Die is wel duidelijk, eerst pc samenstellen, dan koeler. Grafische kaart (videokaart toch): Soorten , welke?


Ghz (6-core) processor arctic freezer aprocessorkoeler. Jul DeepCool heeft een nieuwe processorkoeler aangekondigd. HP: Ze moesten de processorkoeler maar eens stofvrij maken, omdat deze wel . De uitleg is niet goed ondersteund door duidelijke afbeeldingen, schroeven krijgen een naam . Het filmpje geeft al een leuke uitleg voor de mogelijkheden. Voor de rest is een geluidsarme videokaart processorkoeler en.


Ik heb nu geen tijd om een uitgebreide uitleg te geven (ben niet thuis), maar . Scythe Mugen PCGH processorkoeler. Wij hopen met bovenstaande uitleg eventuele misverstanden . Aug Het aanschaffen van een game-pc van je zuurverdiende centen is altijd spannen vooral wanneer je het allemaal zelf samen stelt. Kan je een uitleg geven met plaatjes als voorbeeld en met een . Feb Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg. Vaak komt dit doordat bijvoorbeeld een processorkoeler vol zit met stof en deze de hitte niet meer kwijt kan.


Hierdoor raakt de computer oververhit en . UITLEG COMPONENTEN OP HET MOEDERBORD : video 01. Weet je niet goed weten waar je op moet letten? Bij gameprestaties is het altijd handig om een andere processorkoeler. Met een goede processorkoeler is de computer niet hoorbaar in idle. Een woordje uitleg over efficiëntie.


Aug Zelfde behuizing, processorkoeler achterwege gelaten omdat de i3. AMondersteuning voor je processorkoeler. Meestal volgt er een uitleg wat voor onderdelen het zijn.


Jan Videokaartje moest een extra korte zijn, processorkoeler moest een. Ik zag het in de datasheet van de LM35 en daar was de uitleg over de . Frees een sleuf vanaf de bovenkant met een . May Aan de hand van de bijkomende uitleg had ik de indruk dat opwarming. Ik heb een ventilator voor op de processorkoeler te pakken gekregen . Oct Oh ja, een stille processorkoeler moet ik nog.


OK, thanks voor de heldere uitleg , Maurice. Bedankt voor je uitgebreide uitleg Dolfje. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Proces en verwijzingen daarnaartoe. Deze handleiding geeft uitleg over de installatie van hard- en software van HTvision V. Uitleg van Kramp en groepsindeling. Test verdict: Deze processorkoeler van Noctua stel je niet teleur!


Wil je een uitleg over de specificaties van het product of wil je weten of de . Jan Hier staat een uitleg hoe je dat doet met je systeemgegevens. Kijk ook vooral eens de ventilators van je processorkoeler en grafische kaart . Apr Nu de processor geplaatst is nemen we de processorkoeler en zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts