woensdag 10 juni 2015

Munchkin drinkbeker

Munchkin Drinkbekers koop je eenvoudig online bij bol. Laten we wel wezen: peuters kunnen er een geweldige knoeiboel van maken, zeker wanneer ze voor het eerst uit een beker leren drinken. Slimme, innovatieve oplossingen die gezinnen prikkelen. Koop munchkin - Miracle 360° drinkbeker blauw, 2ml - De Mircale 360° drinkbeker van munchkin maakt voor kinderen het zelfstandig drinken uiterst . Daarom is het handig een goede drinkbeker te gebruiken, eentje die niet lekt,. Baby pakket plastic bakjes flessenrek en munchkin drinkbeker.


De beker is 1 waterdicht en 1 lekkage bestendig. Zoek je een antilekbeker of tuitbeker voor je baby? Dankzij het 3graden ontwerp kan je kindje vanuit alle kanten uit de beker drinken. Hiermee leert je kindje zonder knoeien zelf drinken. Vergelijk meer Babyvoeding aanbiedingen op . Mijn dreumes dronk tot een paar maanden geleden alleen maar uit zijn flesje.


Tuitbekers en rietjesbekers vond hij niks. Chicco Soft Cup Drinkbeker 6mnd Groen. Overzicht van producten van fabrikant MUNCHKIN. DRINKBEKER MIRACLE ZONDER TUIT MUNCHKIN - 207ML - BLUE.


Heb geen vaatwasser en vind het toch frisser om hem regelmatig . Ga je op pad met je kindje dan is het fijn dat je een goede drinkbeker bij hebt. Maar uiteraard is het ook handig dat je snacks mee kunt nemen. Ik vind de miracle 3van munchkin geweldig, via bol.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Ook is hij 360° drinkbaar, net als bij een normale beker. Als je kindje overstapt van de fles naar een drinkbeker , wil je graag dat hij of zij op de juiste manier leert drinken. Met de juiste beker zal dit een stuk makkelijker.


Difrax beker met neusuitsparing Verkrijgbaar in winkels met babyartikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts