woensdag 29 oktober 2014

Vanghaken cat 2

SKU: B2Categorie: Hefdelen-koppeldelen. Walterscheid vanghaken snelkoppelinghaken Cat. Other Nieuwe vanghaken - New, Demo, Used or Occasions on Tractors and Machinery. KW Technische informatie: Voor de totale vergrendeling kan de.


Verwachte levertijd is werkdagen. Spindelstuk met gesmede haak, RH ( Cat. ). TE GEBRUIKEN VOOR OEM REFERENTIE GEWICHT: 2. Wij leveren ook de losse onderdelen of complete vanghaken ter vervanging. Kom voor een ruim assortiment topstangen en agriparts naar BTN de Haas te Groningen! Bestel voordelig en snel online of kom langs in Groningen! Dubbelwerkend Ook enkelwerkend en transportstand instelbaar door middel van meegeleverde . Geen vergissing in keuze van twee functies.


DW cilinders met transportvergrendeling. Zeer zware bok geschikt voor vanghaken cat. II ○ Dubbelwerkende cilinders met transportverg… € 3. Veilige bediening fronthef en regelventiel achter.


Hydraulische slangen netjes weggewerkt. Kogel voor automatische vanghaken. Deze kogelvangsteun met kegel is ideaal voor het snel vastkoppelen van het werktuig aan de machine. Wanneer een machine met vanghaken.


De zwenkbare Cat -fronthef van Sauter met Cat 3- vanghaken is te monteren op bestaande Sauter-frontheffen. Utilisé: vanghaken cat (Tracteur) - A vendre pour € 15à Tielt-Winge. Hang de bumper bij voorkeur aan hijsbanden via de hijsogen zodat u de breedte kunt.


De vernieuwde aankoppelbok heeft een CAT (870mm) én een. CAT vanghaken te kunnen koppelen. Deze hefkogel cat heeft een binnendiameter van mm, dit is categorie formaat. Deze topstangkogel cat is speciaal voor vanghaken van categorie. Gegalvaniseerde weidesleep, meter hydraulisch.


Black Line topstangen met vanghaak cat. Trekstangen en topstang met vanghaken cat. Lager verbindingsbeugels Cat II voor een veilige koppeling aan de tractor Met deze lager. Geschikt voor trekkers met eenvoudige vanghaken.


A hydraulic lift on a tractor is equipped with a point hitch. Learn how a hydraulic lift works on a tractor in this.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts