woensdag 8 oktober 2014

Artline pennor

Handla smidigt online eller direkt i butik. Botanisera bland mängder av pennor och massor av konstnärsmaterial. Om du saknar någon produkt i butiken kan du alltid beställa den från vår . Det mesta inom Pennor och Ritmaterial. Pennkropp i aluminium Xylene fri Klarar både värme.


Härliga pennor för dig som vill teckna och skriva med en lite bredare penna. Med vattenbaserad pigmentfärg och ergogrepp i set om pennor. Sök produkt, tjänst, företag, person. En penna med gelpigmentbläck som är godkänt som Svenskt Arkiv. Gummigrepp för behagligare skrivkänsla.


Kulbredd mm, skrivbredd mm. Artline Pennor - företag, adresser, telefonnummer. Förbrukade pennor hanteras som blandat avfall. Set med pennor med mm rund spets.


Unik dry safe-funktion vilket innebär att pennan kan vara utan huv upp till timmar. Vi vill gärna att du hittar det du söker och ger dig därför massor av pennor att välja bland. Blyerts och bläck, kulspetspennor, överstrykningspennor, stiftpennor.


Den bästa reservoarpennan på marknaden. Stabil och fast med ett jämt flöde. En idealisk penna med mm spets för användning till multimedia och all typ av hantverk. Märkpenna med mm rund fibertspets.


Snabbtorkande, mycket vattentålig och färgbeständig, aluminiumhylsa, permanent pigmentfärg utan Xylen. Whiteboard-penna med 0-mm skuren spets. Plasthylsa, alkoholbaserat pigmenttusch utan Xylen, Dry Safe-funktion vilket betyder att den vara . Vattenbaserat pigmentbläck som ger perfekt resultat på glas och blanka ytor - enkel att torka bort med såväl torr som fuktig . Kulpenna med gelbläck, kulbredd mm. Finkornig pigmentfärg som ger en heltäckande linje. Permanent, bleks ej, gummigrepp i skriftfärg, . Täckande och färgbeständig , bleks ej.


Blir permanent – vattenfast – när färgen har torkat. För svårmärkta ytor såsom gummi, trä, glas och plast. Pigmentfärg lämplig för utomhusbruk.


Artikeln återfinns i vår katalog på sidan 161. Ger tydlig märkning på matlådor eller fryspåsar då spetsen är .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts