vrijdag 10 oktober 2014

Van der sluis installatie

Van der Sluis Technische Bedrijven. Techniek is onze drijfveer, maar daarbij verliezen we de eindgebruiker nooit uit het oog. De gebruiker staat altijd centraal en daarbij gaan we er vanuit dat . Dé installateur en loodgieter voor o. Promotiefilmpje duurzame installatie 8(35) woningen in Grootegast.


Ook met andere branchegenoten zoals installatie adviseurs ontstaan vaker . Een grote betonnen luifel trekt de aandacht langs de Beneluxstraat in Kampen. Damstraat, komt een winkelcentrum met 6. Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur . Daarnaast is er Agri, dat zich toelegt op landbouwmechanisatie. SINT ANTHONIS - Met een plechtige eucharistieviering wordt op zondag oktober Norbert van der Sluis in Sint Anthonis geïnstalleerd tot . Vader Henk (70) en zoon René (45) van der Sluis staan aan het hoofd van. Vacatures bij van der Sluis √ Beste werkgever √ Vind jouw baan en solliciteer. Nog voor het BIM-concept was uitgedacht, hield het bedrijf uit Genemuiden zich al bezig . Het veilig- stellen van installaties en bedrijfsgebouwen vraagt om een goede . Zodra het licht genoeg is kunt u genieten van het feit dat u uw eigen energie opwekt.


Loodgieters- en installatiebedrijf A. Sluis is een allround loodgieter en installatie expert. Werkzaamheden worden uitgevoerd op zowel grote als kleine. Spreker Rene van der Sluis , Directeur van der Sluis Technische bedrijven, geeft een inspirerende. De WKO- installatie bevindt zich in de parkeergarage onder het gebouw.


UWOON het onderhoud verzorgen van installaties voor verwarming en ventilatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts