dinsdag 28 oktober 2014

Promatect platen afwerken

Met de introductie van de onbrandbare Promafour plaat biedt Promat de beste oplossing voor een vuurvaste en nette afwerking van een open haard. Promat gebruiksklare plamuur of Masterjoint EC. Diverse Promatect panelen zijn alkalisch, bij de afwerking dient hier rekening mee. Ons bedrijf is benaderd om brandwerende plaat ( Promatect ) opnieuw te.


Met een hoge stootvastheid bieden platen ook veel bescherming in plaatsen met veel doorgang. Het is een veilige, betrouwbare en robuuste.

Wij hebben onze inbouwhaard afgewerkt met Promatect -1platen. Voor de afwerking verwijzen we naar het Promat Handboek – hoofdstuk 0. Alleen de boezem, gebouwd met Promatect H 15mm, dient nog te worden afgewerkt. Daarom ontwikkelde Promat een speciaal voegvulmiddel dat het vocht. Zoekt u brandwernde platen in geteste constructies?


Dan komen wij als snel uit bij Promat. Met Promat van de nood een deugd maken. Ook bent u langer bezig met de afwerking omdat de blokken nooit.

De ideale plaat voor het afwerken van brandwerende plafonds en wanden. Brandwerende platen zijn geschikt voor het afwerken van wanden of plafonds. Bevestigen, bewerken en afwerken van.


Op deze plaat kan direct de afwerking gebeuren, een extra . Promatect platen zijn mits goed verwerkt zowel binnen als buiten toepasbaar. De plaat is samengesteld uit calciumsilicaten, cement en toeslagstoffen. Daarom biedt Isomar kwaliteitsmaterialen voor de afwerking van de isolatie van uw. Mineraal gebonden stoomverharde calcium silicaat platen Promatect.


Wel moeten we nog de schouw afwerken en zouden hierbij een. Uw haard afwerken begint met de juiste plaat voor de omkasting. De platen kunnen bijgeschaafd worden met. Boezem om de haard van promatect H excl.


Met de Promatect H haalt u dus kwaliteit in huis waar u gegarandeerd. Het verschil met de normale gipskarton platen is dat de RF platen uitgevoerd. Naast de platen worden bijkomende relevante producten geleverd. Gashaard bekleden met promatect platen en afwerking in brandvertragende mdf in opbouw.


De brandweerstand is een eigenschap van een constructie en niet van een plaat bvb. Metal Stud Wand met Gyproc A- platen of een Plagyp-plafond met .

Bij het afwerken van AK-naden maakt u gebruik van. Wanneer de ruwbouwwerken van uw woning achter de rug zijn is het tijd om te starten met de afwerking ! PROMATECT -H is samengesteld uit calciumsilicaten, cement en toeslagstoffen. De brandwerende Promat - plaat , PROMATECT -10 gemonteerd op het. Geerts heeft ervaring met het inkasten en verwerken van vuurvaste platen voor kachels en inbouwhaarden.


We werken met de producten Super Isol en Promat. Een kwestie van dikker maken van de plaat en goede afwerking. Een groot voordeel van de PROMATECT -100- plaat is de snellere plaatsing en dus snellere oplevering. Ik zou het idd tegelen, en anders een plaat fermacell, promatect of . Fermacell plaat erachter en dat dan afwerken zoals je het hebben wilt.


Onze installateurs gebruiken al jaren de systemen van Promat ,” vertelt. Het systeem laat zodoende een snelle en eenvoudige afwerking toe, die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts