vrijdag 10 oktober 2014

Catchtank bränsle

Bränsle catch tank 1L med AN-kopplingar. Dessa catch tankar är speciellt framtagna för att klara av Ebränsle. ANanslutningar och 3mm kraftigt aluminium.


Catchtank till soppasystem Sep catchtank ? Aug Mattsvarta catch tank för bränsle eller olja. Kvalitetsprodukt tillverkad i 3mm aluminium, anodiserad mattsvart. Denna catchtank är speciellt utvecklad för att klara etanol ( E) men fungerar givetvis lika bra till bensin. Ett komplett system att ställa i skuffen på bilen till ett mycket bra pris. Mattsvart högkvalitets bränsle catch tank tillverkad i billet aluminium.


Solid konstruktion avsedd för användande med 1-2st Walbro GSS3bränslepumpar för att . Designad och tillverkad för att stå mot . Catch tank 0Motorsport Visa större. Storlek: 130mm Dia x 170mm Fördelarna med en catchtank för bensin är att . L - polerad aluminium ANi botten, övriga anslutningar är AN8. Retur från fuelrailen till catch tank eller fuelcell? Vi har även catchtankar för bränsle.


Hur är det med behovet av catchtank ? Bör man ha det eller går det lika bra utan? Jag kommer för det mesta att endast nöjesköra, kanske . Post subject: deciliter el-uppvärmd catch-tank för kallkörning. Jag ska montera catchtank , från den ska jag ha två bränslepumpar, en till. BRÄNSLE NIVÅN för att skapa ett mottryck i c-tank returledningen, . Söker även efter en soppa catchtank , AN6 . Aug en liten catch tank precis innan pumpen? Men till de andra som har funderingar kring bränsle catch tank så kan det vara bra att veta . Prisvärd catch tank för bränsle , ANanslutningar.


Matrial: Aluminium Voly2Liter Anslutningar i tanken: 6st ANBredd:13cm. Räcker det då att mata en catch-tank med orignal-pumpen och sedan suga ur catchen med 255l. Sen kan man fråga sig hur stor catchtank man ska göra sig?


Jan Fuelrailen kommer att matas med bränsle från båda hållen. Om man skall använda sig av Alternativ med catchtank osv, Hur skall denna se . Aug För att transportera bränsle från tanken till motorn används på tunga fordon idag vanligen. Bosch 0eller AEM 380lph ( bränsle pumpar).


Till alla ATLs tankar tillverkar vi våran vid det här laget välkända pump- anläggning som innehåller st förmatar pumpar, catchtank , Bosch huvudpump, . Detta kit ger dig möjlighet att tömma catchtanken utan att behöva skruva bort själva tanken. Feb Pumpar och catchtank monteras internt i bränsletanken istället.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts