vrijdag 24 juli 2015

Pvc lijm sabaplast 70t 250 ml

Leverbaar in 100ml potje met kwast (tijdelijk uitverkocht), 250ml pot met kwast of liter bus met deksel . SABACONTACT 70T of SABAPLAST 70T is een industriële lijm die wordt gebruikt in de. De 250ml verpakking is uitgerust met een kwast in de dop. Voorzien van handige kwast in de deksel waardoor . PVC lijm Saba Contact 70T ( sabaplast 70T ) t. Sabacontact 70T , verlijmen van zachte PVC -foliën, verlijmen van zachte PVC - folie. Lijm eventueel mengen met gewichtsprocenten SABA Vulk L voor . Levertijd werkdag (bezorgkosten € - gratis vanaf € 1000). Het voordeel van de sabaplast is dat het PVC met . Dit product is uitermate geschikt voor het verlijmen van zacht PVC -folie en kunstleer.


Verwerking Lijm op beide delen aanbrengen met een kwast. Beide delen insmeren met de contact lijm. Een verpakking vergelijkbaar met de 2ml verpakking met in de (grote) dop een goede PE spatel ipv een . Deze lijm lijmt uw PVC doek muurvast aan elkaar. Speciaal voor dekkleden maar ook opblaasobjecten welke pvc als basis hebben. Kunststof musketonhaak (voor en 8mm koord).


Voor het lijmen van PVC foliën onderling. Het is dan Pvc Tape over Pvc houdend Grondzeil dat verstevigt is met . E- Sails Photos SABA Adhesives Contact 70T lijm voor zacht PVC. Sabaplast 70T , Kleber für PVC , 250ml Dose mit Pinsel eBay.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts