donderdag 23 juli 2015

Köpa adblue

OKQerbjuder AdBlue ur pump på ett flertal stationer, men finns också på flaska och dunk. Som konsument ska man ha vaket öga då literpriset kan variera kraftigt. Sök och hitta din närmaste Circle K station med Adblue.


Vi hade på sätt och vis tur när vi köpte ny bil förra året. Den kom Euro6-klassad utan Adblue -behov och utan att försäljaren visste om det! Används för att uppfylla europeiska utsläppsnormen Euro 6.

Använd medföljande hällpip för säker påfyllning. AdBlue omvandlar skadlig NOx från din dieselmotor till ofarligt kväve och ånga. Därför minskas utsläppen av kväveoxider (NOx) avsevärt, en av de . Miljövänligt reduktionsmedel som uppfyller EU:s avgasnorm Euro 4! Förutom NOx-fällor och partikelfilter har nu SCR-rening med AdBlue blivit. Den som köper en ny dieselbil från Volvo kan därför vara trygg i att den bilen inte . Kör du en dieselbil från Volkswagen med SCR-katalysator? Hos oss får du hjälp med att fylla på AdBlue.


Yara levererar sitt AdBlue-varumärke Airdirekt till jordbrukare och andra som hanterar.

Börja med AdBlue AdBlue Återförsäljare Var kan jag köpa AdBlue ? AdBlue är ett additiv för den katalytiska processen i att reducera kväveoxider. Allt du behöver veta om AdBlue , även känt som Diesel Exhaust Fluid (DEF),. För personbilar är det oftast bättre att köpa AdBlue i dunk eller plastflaska. AdBlue finns också att köpa i butiker som Walmart, NAPA och Canadian Tire. SCR, Selective Catalytic Reduction.


AdBlue kan du köpa via din Audi-återförsäljare, som också kan hjälpa till med påfyllningen. Många tankställen har också AdBlue på pump och nästan alla har . Hoppas du inte köpte bilen i tron att den mötte miljö standarden? Någon bil med AdBlue lär du inte ha för då hade du fått fylla på många . Här kan du läsa mer om vilka modeller som använder driftvätskan och hur . Köp Adblue hos Swedol - Du kan köpa din Adblue hos Swedol oavsett vilket fordon du har. Smidigt sätt att fylla på och billigare än på … AdBlue skall fyllas i fordonet på ett säkert sätt. Volvo kommer införa reningsvätskan AdBlue på XC4 XCoch nya modeller.


AdBlue är en högren urealösning som ska användas i motorfordon med SCR- teknik. Vätskan minskar utsläpp av skadliga kväveoxider. När andra system används kan AdBlue tränga ut på grund av läckage.


Har råkat ut för att fylla på adblue - dyrt och vet inte.

Det röda locket indikerar diesel, och det blå adblue , som är en. Här är några råd: Kräv att få köpa en dieselbil med Adblue -rening hos . Våra bilmodeller A A A A A Q Q Q och Qmed . Förhoppningsvis ligger nivån där den ska men om oljan inte når upp till mer än nedre gränsen (eller kanske under) bör du fylla på mer olja. Ja, en vätska som renar avgaserna från kväveoxider. Fatpump i med EPDM tätningar, avsedd för i första hand AdBlue.


Vi ska när det bli dax serva en VW Sharan-12:a på. Dra återigen upp oljestickan och titta efter de markeringar som visar övre och undre nivå . I Mekonomens butiker och e-handel online . Har du planer på att köpa en ny bilbarnstol? En blandning kan leda till skador på motorn och AdBlue -tanksystemet.


Dragningskraft Audi QTeknik Innovationer Dynamik Audi ultra Assistanssystem Audi connect MMI quattro LED.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts