woensdag 17 september 2014

Zwenkkraan 500 kg

De zwenkkraan met scharnier arm mechanisch is zowel in kolom- en. De knikarmkraan heeft capaciteiten van 1tot 5kg. Extra hoogte voor zwenkkraan op kolom met driehoekige giek, 170°. Kolomzwenkkraan met rechte arm - Hefvermogen 5kg.


Habeload- zwenkkraan met Alu-kraanprofiel tot 500Kg.

Vind zwenkkraan op Marktplaats. Deze zwenkkraan is ideaal voor een tijdelijke werkplek. Bekijk ons assortiment zwenkkraan (1artikelen). Zwenkkraan merk: DEMAG - 5KG. Wandzwenkkraan ASSISTENT AW ,met elektrische kettingtakel, hijsvermogen 5kg (zoekresultaat).


De omschrijvingen en technische gegevens zijn onder voorbehoud van typefouten. Metaalunievoorwaarden, in afwijking . Naast de omvangrijke standaarduitvoering kan deze zwenkkraan worden.

Zet onze passie voor zwenkkranen in voor uw zwenkkraan -project. Draaibereik: 350° vaste aanslag aan de kolom alternatief: 320° met . De voor de betonfabriek ontwikkelde zwenkkraan brengt lasten tot 5kg automatisch in balans. Daardoor krijgt de medewerker die bijvoorbeeld wapening in . Afbeelding rechts: aluminium zwenkkraan en console gedemonteerd. Passend voor aluminium zwenkkraan met 2kg en 5kg. Kan zowel binnen als buiten.


Nieuwe Floortype freesmachine. De levertijd kan tijdelijk niet getoond . Uniek 2-armig ontwerp kolomzwenkkraan met een zwenkbereik van 360°. Logitrans levert de juiste zwenkkraan voor uw toepassing tot 6m, tot 5kg. Langere zwenkkranen zijn ook mogelijk, maar worden niet aangeraden. Wie met ABUS een zwenkkraan plant.


Freistehende Schwenkkran kap 5kgVrijstaande zwenkkraan capaciteit 5kg. Voor elke bedrijfslast en uitlading heeft Demag de juiste zwenkkraan. Met een bedrijfslast van 5kg tot 1ton.


Huur bij Euro Rent een werkplaatskraan op aanhanger.

Ook andere modellen beschikbaar. Online huren bij Euro Rent gaat snel en . Mobiele zwenkkraan aluminium, rotatie 360°. Verstelbare draagwijdte tot m uitlading. Capaciteit van 3of 5kg (afhankelijk van het model). UVM van LR1staalprofiel, max.


De arm van de zwenkkraan is gemaakt uit een I-profiel. De MOBILUS is van hoge kwaliteit hijsen voor de laad capaciteit van 1tot 5kg. Stockageplaats: KONINKLIJKE MILITAIRE SCHOOL - BRUSSEL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts