donderdag 4 september 2014

Bol com distributiecentrum vacatures

Binnen welke functie ga jij bijdragen aan de winkel van morgen? Als elk retailmoment een directe logistieke impact heeft. Online zoeken naar vacatures , banen en werk bij bol. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. Ga werken als magazijnmedewerker bij Bol.


Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Amper een jaar naar de opening is Bol. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan,. Volop banen bij nieuw distributiecentrum Bol.


Werken voor grote webwinkels zoals Zalando, Bijenkorf en BOL. Waalwijk barst van de vacatures. Dit kan bijvoorbeeld één of . Het gebouw, dat een grondopperlvakte van 50.


Elke dag beter worden en werken bij Coolblue, het e-commerce bedrijf achter meer dan 3webshops? Ben jij op zoek naar een mbo BOL stage en volg je een opleiding in de Detailhandel dan kun je bij ons in de winkel werkervaring. Het aantal openstaande vacatures steeg in Brabant van 18. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! Hieronder vind je een overzicht van alle openstaande vacatures.


Hoofdkantoor alle afdelingen. Word jij de nieuwe Social Media Service Expert voor bol. Heb jij altijd al willen werken in een groot distributiecentrum die constant blijft innoveren en technisch voorop loopt? Logistiek werk in de nacht, dan verdien je €1bij Bol. Ontdek mogelijkheden voor een baan in een van onze winkels.


Ga aan de slag als cateringmedewerker bij het leukste distributiecentrum in Tilburg. Hier vind je onze actuele vacatures , maar ook informatie over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts