vrijdag 26 september 2014

Jeepdunk

Klassisk armémodell av lackerad stålplåt. Lämplig för bensin, diesel, etanol och olja. UN-godkänd för bensin, diesel, olja m. Bil- och garageprylar - välkommen till Jula!


May Bär med dig bränslet Ha med dig på båtturen eller i bilen för att vara säker att inte stå utan bränsle. Teknisk information Mått(LxHxD): 28x38 .

Frakt: kr, hämta i butik är fraktfritt. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Stålplåten släpper inte igenom några kolväten (d.v.s diffunderar inte). Lantmännen Maskin - alltid öppet på nätet.


Säkerhetssprint finns i locket. Med förlängsningsrör i metall för spillfri tankning. Amerikansk arméjeepdunk liters, galvat stål.


Den flexibla tankpipen är vänd innåt i förslutet länge. Försedd med separat luftskruv och greppvänlig i botten.

Fäste för jeepdunk , Smittybilt. Med snabbförslutning, ventilationsrör och bensinresistent gummipackning. Med indvendig rustbeskyttelse. Velegnet til benzin, diesel, etanol og olie.


Snygg reservdunk i retrolook. Bli först med att recensera denna produkt. Beställ online: Webblager: Leveranstid:. Jeepdunken är tillverkad av stålplåt av hög kvalité.


Aug Alla vet vad en jeep dunk är och nu har helt enkelt gjort en väska av den. Godkänd kabinväska i hårdaste plåt (mm) för att få fram en genuin . Reservdelar och tillbehör Tillbehör och kringutrustning Dunkar Reservdelar och tillbehör diverse dunkar samt universal GUMMIPACKNING FÖR JEEPDUNK 2- . Som tillbehör finns böjlig påfyllnadspip med sil och packning. UN godkänd jeepdunk i kraftig stålplåt. Spännes fast snabbt och lätt . Bränslepump för liters jeepdunk.


Vi är ett växande svenskt familjeföretag som specialiserar på produktion och återförsäljning av miljösäkra plastprod. PÅFYLLNINGSPIP T JEEPDUNK BÖJLIG. Glosbe, online-lexikon, gratis.


Bläddra milions ord och fraser på alla språk.

JEEPDUNK liter av högsta kvalitet och hållbarhet, tillverkad i Europa. Pulverlackerad utsida och lackerad insida för ett högre rostskydd. JEEP dunk plast - Brændstoftanke - hos Dansk Marineudstyr. Uten spill eller unødige løft.


Aug Pumpanordning till jeepdunk. Var köper man en pumpanordning till jeepdunkar så att man kan ha dunken på marken och pumpa soppan in i . Hand-gängtapp-sats HSS, DIN35 M FORMAT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts