dinsdag 2 september 2014

Verhuur breekhamer

Breekhamer huren per dag of per week bij Boels. Wij verhuren een groot assortiment elektrische, hydraulische en lucht breekhamers. Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de.


Krachtige breekhamer voor het slopen van stenen en betonnen muren en het . Wens je een breekhamer voor korte periode te huren in plaats van te kopen?

Brico biedt nu ook breekhamer verhuur aan. Je kan al een breekhamer van kg. Bekijk het verhuur assortiment en reserveer direct bij één van onze . Bekijk hoe je snel en eenvoudig gereedschap kunt huren.


Een breekhamer huren kan al vanaf euro per dag. Workx verhuurt breekhamers in verschillende uitvoeringen en maten. Elektrische breekhamer huren tegen voordelige prijs?

Arma verhuurt alleen professionele sloophamers. Geen gepruts meer met hamer en beitel, maar gebruik een krachtige zware pneumatische breekhamer kg, voor het uitbreken van . Een hydraulische breekhamer van REAL is geschikt voor alle uitdagingen. Euro Rent is ook op zaterdag open tot uur! Deze breekhamer is bedoelt voor het breken van vloeren of wanden. Voor professioneel materieel bent u bij Oben aan het juiste adres.


Ook voor de verhuur van breekhamers en boorhamers. Van De Mierop verhuurt diverse grondverzet machines en ander professioneel materiaal. T, CW0 100kg, €9 €13 €31 €94 Bestel nu. Verticale en horizontale afbraak (behalve bij breekhamer ) van tegels, muren, wanden, funderingen van elke aard. Bij de elektrische boorhamer heeft het gewicht . Verhuur van breekhamers voor het afbreken of slopen van muren.


Bij het huren van een breekhamer dient u rekening te houden met de kracht die u nodig hebt. Vraag een vrijblijvende reservering aan. Verkoop en verhuur van alle bouwmachines en bouwmaterialen.


Bekijk hier onze professionele hydraulische verhuur breekhamers.

Huren te Genk, Bree, Lommel, Limburg. Voor het zwaardere werk, daar waar geen elektriciteit voorhanden is. Verhuur boormachine breekhamer slijpschijf Oostende, u kunt bij ons terecht voor de huur van diverse professionele boormachines, breek- of boorhamer, . Voordelige huurtarieven ( inclusief verzekering ! ). Ruim jaar specialist in verhuur. Geen tussentijds onderhoud nodig door gesloten smeersysteem.


Zwaarste kg breekhamer met 2mm zeskant aansluiting. Wilt u een grote klus aanpakken, bijvoorbeeld in uw woning of uw bedrijfspand? Begin vol goede moed en zorg dat u het . Geschikt voor het slopen van zware betonvloeren en wanden. Dedobbeleer - minigravers - graafmachines - dumpers - verreikers - knikladers - bobcat - verdichtingsmachines. Een overzicht van alle machines en gereedschappen in de categorie Bouwgereedschap te huur bij Lambrechts Verhuur.


Daarnaast hebben we een ruim gamma aan kleinere werktuigen en gereedschappen zoals breekhamers , trilplaten en walsen ter beschikking. Heeft u een breekhamer op luchtdruk nodig kijk dan even bij onze verhuurders. Bij Jef Koyen verhuur in Oostmalle vindt u machines onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Wij beschikken over professionele breekhamers die u o. Dagprijs in combinatie met huur kraan, Dagprijs zonder kraan.


Ideaal voor het zwaardere sloopwerk, zoals . Hitachi DH45MRY Boor en breekhamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts