maandag 28 mei 2018

Mc4 connector monteren

The video shows you how to terminate a Multi-Contact MC(Solarline 2) contact with a Rennsteig Crimp. Unsubscribe from hattrickworkshop? MCT Connectors MCY Connectors Solar Connections Solar Panel. MCconnectors are the industry standard.


Instruction video how to terminate. This is a video how assemble a McConnector on a solar gauge wire without using rennsteig assembly.

Short how-to video on how to crimp MCsolar connectors. MCSolar Connector by Multi Contact. Van een familie lid kreeg ik te horen dat ik een krimptang nodig heb om de mcconnectoren te koppelen aan de draad.


Beschikbaarheid: Op voorraad. Quick description: MCConnector Male. Dakhaken (gedraai van der Valk) monteren op de hardhouten planken.


MCstekkers bevestigen aan de solarkabel voor aansluiting in de . De zonnepanelen hebben standaard kabels met stekkers van het type MC4.

Als er stekkers zijn die u niet zonder een speciale tang kunt monteren , krijgt u met de juiste stekkers. Mckrimptang tbv het eenvoudig en snel kunnen monteren van de mc. Krimptang voor mcconnectoren van zonnepanelen, de standaard connector t. Voor vrijwel ieder type connector is een speciale krimptang nodig om deze goed te monteren. Wanneer u een compleet pv-systeem bij ons aanschaft monteren.


Helaas is vandaag de connector (min-pool) op de omvormer. Ik zie niet hoe je met en normale tang een MCgoed kan monteren , ik zou die . Deze connectoren zijn bij Elektramat. Set met montagegereedschappen voor zonneaansluitstekkers MC4. Wij zijn dé SUNBEAMsystem specialist!


Je kunt deze panelen eenvoudig op de kajuit of op het dak van een camper monteren. Stap 1: Montage MCConnector. Strip de meegeleverde rode en zwarte solar kabel circa mm. Monteer de zwarte kabel aan de female connector.


Als gratis service kunnen wij de connectoren op de solarkabel monteren met speciaal solar gereedschap. Multicontact Connector man minus tot 6mm2. Hoe-monteer-je-een-MC4-stekker.

Als je wilt dat de zaak in de brand vliegt moet je de connector vooral zo aanknijpen. Kabel aanstrippen volgens de indicatie op de connector Kabel in de . De stekkers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen dus voor een . Aanduiding: RVS montageoog voor het monteren van een zonnepaneel. Sunclixstekkers zijn eenvoudig zonder speciale krimptang te monteren. De snelste krimpvrije gesloten connector voor fotovoltaïsche installaties.


Dit geldt ook voor de bedrading van zonne-energiesystemen . Hmm , ik dacht dat je juist voor die mcconnectoren een peperdure . Krimpprofiel voor solar connectors MC(Multi-Contact). Met behulp van deze sleutels gaat het monteren en demonteren van zonnepanelen een stuk sneller. Eenvoudig te monteren Met dit zonnepaneel zal zonne-energie eenvoudig. MC-compatibele connectors , en een omringend aluminium frame aan de . De Q-Cable Connector Male kan je op locatie aan de Q-Cable monteren d. Je hebt dan een perfecte waterdichte verbinding om de Q-Cable .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts