maandag 7 mei 2018

Blokpallet afmetingen

Deze afmetingen zijn zeer gangbare afmetingen. Hierdoor wordt blok pallet ook wel een industriepallet genoemd. Ruim assortiment nieuwe blokpallets bij Vierhouten Pallets. Het verschil tussen een blokpallet en een europallet is dat deze pallets aan.


Een blokpallet is standaard laadmeter.

De maximale hoogte voor een blokpallet is 8 . Sinds kort zijn er namelijk blokpallets en een display . De meest courante afmeting op het Europese . Palletvervoerder HST geeft uitleg over de verschillende soorten en maten pallets: Europallets, blokpallets , halve pallets, minipallets, etc. Bestel en bekijk hier de afmetingen van een blokpallet bij Palletrecycling NL. Wij verkopen, repareren en recyclen alle soorten pallets!


Dankzij de vaste afmetingen van deze pallet is hij uitermate geschikt voor gebruik binnen geautomatiseerde productie-en opslagfaciliteiten.

Geef hieronder aan welke lengte maat je wilt. Deze standaardpallet heeft een afmeting van 80×1cm. Officieel heet deze pallet EUR- pallet. Het is een pallet van hout met afmetingen en specificaties die . Benieuwd naar de euro pallet afmeting ? Afmetingen Europallet vind je hier, maar ook de geschiedenis, andere specificaties en meer. Wat zijn standaard pallet afmetingen ? Er bestaat eigenlijk geen internationale standaard qua afmetingen voor pallets.


De afmetingen variëren van land tot land. De europallet is meer courant in Europa en de blokpallet in het . In onderstaande lijst staan de afmetingen van de verschillende CP pallet modellen aangeduid. Het zal u opvallen dat sommige modellen dezelfde afmetingen.


Gebruikte pallets met diverse afmetingen zeer geschikt om eenmalig iets te. Standaard op voorraad hebben wij altijd: europallets, blokpallets , cp pallets, . Stevige gebruikte amerikaanse pallet , direct uit voorraad geleverd.

Deze gebruikte pallets hebben over het algemeen de afmetingen van lxb 122x1cm. Naast het meest voorkomende type pallet , namelijk de . Een pallet is wereldwijd de meeste gebruikte verpakkingssoort. Onze pallet producten voldoen gegarandeerd aan de vele eisen, zowel wat betreft de. Pallets zijn er in vele soorten materiaal, afmetingen en uitvoeringen. De Euro Hkunststof pallet is verreweg de meest gebruikte poolpallet in Europa.


Naast de diverse Hpallets zijn er binnen de H-serie nog ander afmetingen. Welke pallet afmeting geschikt is, hangt af van de toepassing. Bedenk dus goed waarvoor je de pallet gaat gebruiken en welke afmeting je daarbij nodig hebt.


Op CheapCargo kiest u de snelste of de goedkoopste vervoerder voor uw zending op basis van afleveradres, afmeting en gewicht. Wij willen u graag adviseren over de juiste pallet voor het transport van uw producten. Naast deze standaard afmetingen zijn er tevens modulaire verpakkingen beschikbaar. U kunt uw pallet optimaal benutten met verschillende afmetingen dozen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts