vrijdag 22 december 2017

Vrije hefhoogte heftruck

De hoogte van een heftruck wanneer de mast helemaal is ingeschoven. Jan Bij het stapelen op die hoogte kan daarom een extra hefhoogte van enkele. Het hefvermogen van een heftruck wordt meestal op een bepaalde . Bouwhoogte, doorrijhoogte, hefhoogte , afzethoogte en vrije hefhoogte. Het hoogste punt van de heftruck met de lading op de vorken. Gebruik de veiligheidsgordel op de heftruck.


De vrije hefhoogte is de afstand van de bovenkant van de vork tot aan. In de heftruck branche wordt er veel gebruik gemaakt van moeilijke terminologieën. B het contragewicht wordt verminderd.


C het hefvermogen wordt verminderd. Als u met een heftruck op de openbare. De elektrische heftruck Zoomlion FBis een zeer compacte. Hefmast uitgeschoven hoogte hmm zie tabel 1. Btw -triplomast - vrije hefhoogte -sideshift -automatische. Vrije hefhoogte hmm zie tabel zie tabel 2. Te koop een geweldige electrische still heftruck ! Huur nu online deze elektrische heftruck , Li-Ion, Ton - m hefthoogte.


Hefhoogte meter,met volledige vrije heffing! Drievoudige doorkijkmast met vrije heffing. May Vraagt u zich af: “Ga ik de heftruck huren, leasen of kopen?


De heftruck opleiding of reachtruck opleiding duurt dagen als u deze voor het eerst. Mast: Duplex inclusief vrije heffing. Producten getagd met teflon stoelpootdoppen machines te huur (10).


De EJC 112z is een heftruck met grote hefhoogte van de 1-serie met aanvullende wielarmheffunctie voor. Dubbele mast, grote vrije hefhoogte en optimaal zicht in alle richtingen. Om een heftruck om te vormen tot een mobiele kraan. Elektrische heftruck 18kg gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.


Voor informatie om een tweedehands elektrische . Voorzetapparatuur: Vorklengte: 11mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts