woensdag 27 december 2017

Tank hračka

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tank na dálkové ovládání (ks), infra výstřel, simulace boje. Dřevěná hračka je vyrobená výhradně z masivní borovice a vyniká vysokou stabilností a životností. Tričko je možné svléknout a vyprat.


Krásný dárek pro děti nebo pro zamilované.

Hračka není vhodná pro děti do let. Dům hraček Sparkys - jedním klikem hračky pro holky a pro kluky. Pěkně zpracovaný tank , na ovládání se světelnými a… 7Kč. Bojující RC tank 1:- interaktivní IR bitva Leopard II vs pevnost. Detailní zpracování, realistické zvuky, možnost soubojového módu s přiloženou . Titulná stránka ~ Dopravné prostriedky ~ Modely ~ Tank.


Tummy Stuffers a Seat Pets od Maxikovy- hracky. Ruské ministerstvo obrany po několik měsíců zásobuje média informacemi o testech pozemního robotického systému Uran-9.

Realtoy Vojenská technika na blistru - Tank zelený. Je to kouzlo velikosti - násobná miniaturizace. Díky matné úpravě povrchu kovového transportéru a tanku se model velmi podobá opravdové vojenské . Vojenská sada obsahuje tank , dělo, barikádu s vlajkou, vojáky se zbraněmi. Vojenské hračky pro kluky - v této kategorii si každý malý vojáček a bojovník . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Starožitné hračky a historické modely: tank.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . POWER TANK je perfektně vyrobená hračka , vybavená světelnými a zvukovými efekty, díky které se můžete přenést na válečné cvičiště. Na dálkovém ovládání jsou tlačítka pro střílení, které imituje zvuk. Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Dřevěné hračky pro kluky - Puška špuntovka.


Tento týden zakoupilo zákazníků. I muži si rádi hrají, a tak by mohli ocenit novinku na trhu – bezdrátový model tanku SPY- C TANK. Tato luxusní hračka je ovládána Vaším . S tímto autem se mohou děti ponořit do.


Kovový model tanku s natahováním zpětným chodem a zvukovými a světelnými efekty.

Pojezdová pohyblivá kola, otočná dělová věž a pohyblivý kulomet. Odolná hračka jak se sluší a patří na tank z Ruska. Díky tomu můžeme si vytvořit vlastní válečnou zónu doma nebo . Plně pojízdná hračka s otočnou věží a kulometem.


Zcela autentický vzhled retro hračky ! Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jedinečná robotická hračka , která zaručeně potěší všechny malé kluky i muže. Solar Robot, kterého si jednoduše mohou přestavět do libovolné podoby - tank , . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Normálny tank by oproti nemu vyzeral ako hračka.


Hitlerov supertank mal byť najväčší tank na svete a obrovskou pýchou nacistickej armády. VIDEO: Tank za dvacet tisíc, chytrá hračka. Pokud nevíte, co udělat s dvaceti tisíci, tak se podívejte na následující video.


X Bot tank - Slož z tanku robota a naopak, z robota tank. Směrem vpřed se pohybuje na setrvačník. Tank disponuje obrnenou riadiacou vežou s delom otáčajúce sa o plných 3stupňov.


Dřevěný tank na dálkové ovládání V2- robotická hračka RoboTime. Stavebnice Rozměry složeného tanku: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts