vrijdag 28 april 2017

Muziekmobiel los

Maak zelf een muziekmobiel of boxmobiel! Een losse muziekmobiel inclusief een muziekdoosje naar keuze. Het is een muziekdoosje met opdraaimechanisme, . Heb je altijd al zelf een muziekmobiel willen maken? Bestel dan nu een losse muziekmobiel houder en ga direct aan de slag!


De afmetingen van de muziekdoosjes zijn 5cm x 5cm en ze zijn 5cm hoog.

Muziekdoosjes passen niet door de brievenbus. Zij worden netjes verpakt via . Ondersteuning voor plaatsing: Cot, Kleur van het product: Wit. Losse muziekmobiel houder( wit). Ze hebben allen een muziekje die voor het . Een muziekmobiel of -doosje, is een mooie accessoire op elke babykamer van neutraal tot uitgesproken kleuren. Helaas hebben wij niets gevonden voor losse onderdelen . Next productMuziekmobiel nijlpaardjes.


Afbeeldingen van Muziekmobiel - los.

Dodi For Kids Muziekmobiel vilt Mrs Teddy: functioneel en stylish voor boven het. Next2Dreams 3-in-muziekmobiel blauw is verkrijgbaar bij ToyChamp, Gratis levering vanaf €5 veilig en snel online. Koop of Verkoop muziekmobiel op Marktplaats.


Vrolijke ronddraaiende diertjes boven je, mooie muziekjes om je heen, een rustgevend nachtlampje en. Deze leuke muziekmobiel uit de serie Nijntje Grijs is van het merk Tiamo. De Nijntjes aan deze muziekmobiel dansen vrolijk in het rond op . Neem een pluche figuurtje met een los blaadje eraan. Dan is het knap lastig als de muziekmodule van je favoriete muziekmobiel het begeeft! Babymix komt met de oplossing: een los muziekdoosje om je . Een vrolijk en kleurig stoffen muziekmobiel waarvan de diertjes ook los te gebruiken zijn.


De Doomoo Arch Swing is een muziekmobiel die je aan de swing kunt bevestigen. Wat voor muziek mobiel hebben of hadden jullie boven de box. Weer een los muziekdoosje te kopen. Als je een beetje creatief bent kun je wel een los muziekdoosje kopen en zelf eentje maken :p. Deze leuke, kleurrijke muziekmobiel met vlinders is ontwikkeld door Taf Toys.


Tomy Winnie the Pooh Sweet Dreams Lightshow. Tevens is de stereo ook los van de mobiel te gebruiken en kun je hem . Fisher-Price muziekmobiel Regenwoud 3-in-1. Los te gebruiken, geeft hij leuk gelui in mobiel opgehangen hoor je hem .

Het gezellige huisje draait los van het dak heeft aan de onderkant een spiegeltje dat alles reflecteert. Om zo de wereld rondom te ontdekken en uren kijkplezier . Na maanden kan de speelboog verwijderd worden zodat de muziekdoos nog langere tijd los te gebruiken is. Maximale speeltijd van deze muziekmobiel is. Bij deze Tiny Love muziekmobiel dansen er grappige diertjes boven je kindje.


Een super handig muziekmobiel welke heel lang te gebruiken is door de verschillende opties. Deze muziekmobiel met diverse vrolijke melodieën heeft een positief effect op de. Koop deze leuke en handige mobiel online bij babyplanet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts