maandag 24 april 2017

Avent sterilisator hoeveel water

Doe dat gemakkelijk, snel en goed met de Avent sterilisator. Je hoeft niet in de weer met pannen en heet water om flessen te steriliseren,. Hieronder zie je precies op hoeveel watt je de magnetron moet zetten en hoe lang . Moet je die gewoon vanonder vullen met water ? Hoeveel water kan ik in het apparaat gieten?

Weet wel dat er 2ml water toegevoegd moet worden. Hoe werkt de magnetronsterilisator ook al weer? De eerste twee weken met een pannetje water de flesjes uitgekookt.


Na de aanschaf van de sterilisator was ik minder lang bezig met de flessen en toch . Nu vinden we de gebruiksaanwijzing van onze elektrische avent sterilisator niet meer. Weet iemand hoeveel ml water je gebruikt? Philips AVENT Microwave Steam Steriliser - Directions for use.

Even goed checken of deze sterilisator in jullie magnetron past. Als het steriliseerprogramma gedaan is dan zien hoeveel water er. Hierdoor kun je de Sterilisator uit de magnetron pakken zonder gevaar op brandwonden en.


De hoeveelheid water moet precies 2ml zijn. Dompel de flessen en schroefdoppen onder in een grote kookpot met water. Zorg dat alles volledig onder water zit. Verpak ze eventueel in een propere . De elektrische 3-in-sterilisator van Avent steriliseert in slechts minuten al je. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste hoeveelheid water toevoegen en . En dan spenen en kleine dingetjes in een bakje water ? Nooit helemaal op, altijd half op, hoeveel er ook in zit.


Het is mogelijk om verschillende soorten merken in de sterilisator te plaatsen. Hoe lang duurt een sterilisatiecyclus? Hoe selecteer ik het juiste vermogen en de juiste tijd op de magnetron ? Giet na elk gebruik het resterende water uit de sterilisator nadat het water is afgekoeld.

Philips avent magnetron sterilisator gebruikt maar in goede staat, kan zeker nog een ronde mee. Met maatstreepje zo zie je precies hoeveel water er in moet. De sterilisator is geschikt voor vier babyflessen en accessoires. Verwijder het binnenrek en vul de sterilisator met 2ml water.


Direct uit voorraad leverbaar bij MamaLoes! Met de magnetronsterilisator van Philips Avent kun je tot wel zes babyflessen steriliseren. Vul de sterilisator met water en dit wordt stoom in de magnetron.


Je vult de sterilisator met een kleine hoeveelheid water. Giet 2ml water in de basis van de sterilisator en plaats het inzetstuk. Plaats de afgewassen flesdelen op het inzetstuk. Het is even zoeken in de handleiding naar de hoeveelheid water dat in het . Was alle onderdelen die met de melk in aanraking komen met koud water.


Voeg de voorgescheven hoeveelheid water toe en dope daarbij een scheutje azijn. MIsschien eens op website avent kijken? Hier de avent sterilisator voor in de . Als je de juiste hoeveelheid water in de flessenwarmer hebt gedaan, zet je de knop. Review: Philips Avent magnetron- sterilisator In Typische . Koop nu uw Avent sterilisator microgolfoven op Storesquare voor slechts €29.


Meet een exacte hoeveelheid water af en giet dit in de sterilisator. Ik ben alleen de gebruiksaanwijzing kwijt. De mengverhouding aanpassen door de hoeveelheid pap te verminderen. Avent van een vriendin geleen maar die vond ik echt niet fijn…daarna . De koud water sterilisator is gemakkelijk doordat je flessen gewoon moet vullen met.


Daarnaast hangt het er ook van af om hoeveel kinderen het gaat. De Natural-fles past niet in de sterilisator. Gewoon de eerste keer in een pan met water uitkoken en verder op de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts