dinsdag 11 april 2017

Epdm lijm aanbrengen

Vervolgens gaat u nu het lijm aanbrengen op de helft van het plat dak dat vrij is. Apr Epdm aanbrengen op ondergrond. Epdm kan op een groot scala substraten met een goede RedFox contactlijm verlijmd worden zoals hout, . Omdat het contactlijm is moet . Vandaag gaan we jullie in een kleine demonstratievideo uitleggen hoe.

Met de handleiding en meetinstructie van Dakenshop is dat geen probleem. Breng snel een bezoek aan de website. Echter is bij deze lijm noodzakelijk dat de ondergrond van hout is. Onze lijmen zijn van zeer hoge kwaliteit en geven . Streepsgewijze verkleving volstaat dankzij de hoogwaardige epdm lijm.


Zorg ervoor dat elke stukje oppervlakte van het dak een laag lijm heeft. Hierdoor heb je een perfecte verdeling van de lijm en gebruik je . EPDM lijm met hoge kleefkracht.

Hierdoor zal de lijm niet verzepen en zullen er aan de onderkant van de . Lees eerst de buitsluiter voor u . Lijm aanbrengen op onderconstructie . Epdm lijm in spuitbus heel gemakkelijk de contactlijm verspuiten. De epdm lijm aanbrengen door middel van een vachtroller. Drukvat van liter voorzien van Royal Multi Spuitlijm Plus.


Lijmslang met een lengte van. Vereist praktisch geen onderhoud. U kunt de lijm grotendeels eenzijdig aanbrengen op de ondergrond. Geen lijm aanbrengen in zones waar later naadcontactlijm wordt aangebracht.


Let vooral op de kwaliteit van de lijm en van de QuickPrime. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor . In dit artikel geven we enkele tips voor een perfect resultaat. Hier vindt u diverse soorten contactlijm en kit mogelijkheden om uw epdm dakbedekking te verwerken.


Primer heeft als voordeel dat deze na het aanbrengen voor een betere hechting zorgt. Afbeelding: _icon_block. Korte instructievideo waarin stapsgewijs de vlakverkleving met .

Alvorens het aanbrengen van lijm of ballast moet de dakdichting uitgerold en op. Lijm het dak in met speciale lijm die je met behulp van een kitspuit netjes kunt verdelen . Laat een goede stevige bitumen damprem aanbrengen. Deze vachtrollers passen makkelijk . Contactlijm voor het verlijmen van de Prelasti EPDM.


Je plakt het met contactlijm vast. Zo nee, wat is dan de makkelijkste . Hechting met Spraybond contactlijm mawipex. Zodra de lijm handdroog is op beide vlakken . Altijd voldoende lijm aanbrengen zodat er een goede hechting tussen de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts