vrijdag 20 januari 2017

Opklapbare barkruk

Met voetsteun: biedt ondersteuning aan . Over te nemen een opklapbare kruk, ziet er nog prima uit. Op zoek naar goedkope stoelen? Het metalen onderstel zorgt voor stabiliteit en dat de meubelen ruimtebesparend opgeborgen kunnen worden. De opklapbare barkruk BASTIAN is ideaal voor .

De gasten kunnen zo comfortabel zitten aan een statafel of bar. Weinig ruimte nodig voor opslag of transport. De zit is van zwart skyleer . Mooie stevige houten barkrukken. Nieuwstaat euro per stuk.


Barkruk opklapbaar met houten zitting en voetsteunen. Structuur: Massief teak Zitting: Leer Zithoogte: Lcm.

Afmetingen: Lx Dx H1cm. Dineren aan een bartafel met barkrukken van JYSK. Opklapbare barkruk voor aanrechthoogte – in kleur. Uitvoering: – Epoxylak in een 20-tal kleuren. Bekijk dit product en meer Tuininrichting-producten . Deze inklapbare barkruk is wit van kleur.


De kruk is gemaakt van metaal en heeft een plastic zitting. Comfortabele en opklapbare barkruk. Ideaal om te gebruiken wanneer u ook een bar huurt of als u al een bar heeft staan.


Hoge opklapbare barkruk met onderstel in gelakt staal en zitting en rugleuning in gegalvaniseerd gelakt staal. Fermob ontwikkelde de Bistro-collectie op basis . Stevige opklapbare barkruk Wit. Hello barkruk zwart - set van barkrukken. De opengewerkte zitting zorgt ervoor dat na een regenbui de barkruk nooit lang nat is, het water kan namelijk nergens in of.


Darwin opklapbare tuintafel 80cm.

Design barkruk - rond stuks set Moderne en comfortabele barkruk, geïnspireerd op het. Deze opklapbare barkrukken passen perfect bij onze statafels. De kantinestoel Foldo is een eenvoudige en voordelige kantinestoel. Deze stoel is ook te gebruiken als vergaderstoel.


Goedkoop horeca apparatuur . Doordat de barkrukken opklapbaar zijn, heeft u maar cm . De leverancier voor de horeca voor duizenden catering . Bosal opklapbare oprijgoot Met deze oprijgoot hoef je niet je fiets op je fietsendrager te tillen maar kun je hem gemakkelijk erop rijden. Picknicktafel met opklapbare bank 40mm. Horeca JP is dé specialist in horeca benodigdheden. Bolero opklapbare stoelen wit (stuks).


Bestel online of laat je adviseren in ŽŽn van onze vestigingen. Laagste prijs Žn direct uit voorraad! DŽ voordeligste horeca groothandel van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts