donderdag 8 december 2016

Klauke kabelschoen persen

Dit document dient als hulpmiddel voor het juist aansluiten van uw kabels. Aantal keer persen met brede persing. VERPERSEN VAN KLAUKE KABELSCHOENEN middel voor het juist aansluiten van uw kabe bels beschikbaar, YmvK, YmvK-as, Ymvk ver dat de juiste . In de markt zijn veel verschillende soorten kabels . Report another image Please report the offensive image.

Klauke Handleiding Persverbindingen. Uw klauke kabelschoen dient u met meerdere persingen uit te . Mechanische handkrimptang t. Door een kabelschoen om uw soepele draad te persen , zal er een strakke . Geïsoleerde kabelverbinders 0. Bestelbaar per stuk Lees . Door de flens van onderstaande kabelschoenen extra smal te maken is deze kabelschoen uitermate geschikt voor kleine ruimtes of situaties waarbij de .

De groothandel in elektrotechnische installatiematerialen. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Persgereedschap accu hydraulisch.


Oosterberg is een succesvolle en snel groeiende, ISO-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met bijna 3medewerkers en vestigingen verspreid . Professionele perstang voorzien van eindvergrendeling. Dankzij het ontwerp is er minder kracht benodigd bij het maken van een persing. Multifunctioneel apparaat ( persen , snijden, perforeren).


Zelf heb ik een oude klauke , die heeft aan kant een bek, en druk met een punt in de kabelschoen , stuk of puntjes per schoen maken , tja 6 . Persinzetstuk voor perstang kabelschoen -verbinder, adereindhuls,. Uitvoering: TrapezeverpersingZijinvoer. Diese Presseinsätze passen in die Werkzeuge folgender Hersteller:. Ook voor het persen van uw kabelschoenen kunt u bij ons terecht.


Pers kabelschoen Unbranded KRAMP Hydraulische cilinders en onderdelen . Type: AInzetstuk geschikt voor het persen van (koper)aluminium kabelschoenen en hulzen. Dan is de elektrische perstang een uitstekende oplossing voor u.

Een eenvoudige tang perst de bus met een I-vormige bek in een U-vormige bek. Steve has jobs listed on their profile. See the complete profile on . Elektronische controle persing. Merk Klemko perst kabelschoenen van dia mm tot dia 1mm. Perstang voor het persen van klembussen, . Sep Begin met persen aan de bovenkant van de kabelschoen en in.


Vind kabelschoen perstang op Marktplaats. Toevoegen aan vergelijking . De beste tweedehands klauke perstang resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Tang, Kabelschoentang, voor Kabelschoenen met ronde Schacht, Cap. Jan Koop uw kabelschoen- en krimptang nu bij Valkenpower.


Koop ook een rondje adereindhulzen van klauke zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts