maandag 5 december 2016

Cibes kabelvagnar

Vi berättar mer om Cibes och våra lösningar (3min) . Vi tillverkar kabelvagnar för bärlina, C-profilskenor och I-balk. Våra kabelvagnssystem är kända för sin svenska kvalitet och används inom många olika . Find the cabley trolley that best suits . Programmet är baserat på våra egna, svensktillverkade, kabelvagnar. EAN-kod: Beställ helgfri vardag före17:för leverans . CIBES kabelvagnar bildar eget bolag. Projektet gick ut på att implementera ett beställningssystem för kabelvagnsbanor. Inomec erbjuder uthyrning samt försäljning av lyftutrustningar.


Cibes kabelvagnar finns i ett brett sortiment, de har lång livsläng många tillbehör t. Kabelklämmor för rundkabel, för balkprofiler. Marknadsledande leverantör av mobil strömmatning. Kabelvagn med krok för vajermontage en- och tvåhjulig Cibes. Kabelstegar, ellister, kanaler, kabelvagnar. Den andra delen av Cibes Eltekniks verksamhet utgörs av produkter för rörlig strömmatning.


Det vill säga kabelvagnar , kabelvindor och liknande utrustning till. IRC AB hittar du mitt i Dalarna. Efter att ha jobbat med kabelvagnstillverkning på Cibes Lift i Gävle i många år.


Verksamheten(liksom organisationsnummer, adress och telefonnummer) för vår försäljning av kabelvagnar , vindor, kabel, buffertar och övriga . Företaget är även specialister på platt- och hängmanöverkablar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts