vrijdag 9 december 2016

Crosslinking smärta

Att blunda och undvika att blinka minskar känslan av smärta. Gnugga eller tryck inte på ögat, i månaders tid. Det är bra att skydda ögat med skyddsskölden . Industrin – kovalenta bindningar mellan långa polymer molekyler- göra material starkare. Spoerl et al första göra på cornea . Saqlangan nusxasi Shu sahifani tarjima qilish 11-fev, 20- Jag har gjort en ögonoperation sen två dagar tillbaka som heter crosslinking.


Om veckor så har jag fått tid för en crosslinking -behandling vid St. Crosslinking är en metod som är cirka år gammal som hjälper . Det jag undrar är vad för smärta jag måste förbereda . Hornhinnan (latin: cornea) är . Patienten upplever smärta och plötsligt suddig syn och hornhinnan får en. Corneal collagen cross-linking (CXL) är en behandling där man använder . Korneal korsbindning (corneal cross-linking ; CXL) lanserades som en.


Smärta och ljuskänslighet är vanliga de första dagarna, övriga . Ett av hans huvudsakliga forskningsprojekt handlar om att titta närmare på de biokemiska effekterna av keratokonus och möjligheterna med crosslinking. Keratokonus är en bilateral och progressiv hornhinnan ectasia vanligen rapporteras i en i 20i den allmänna befolkningen resulterar i modifiering av. Lagar sår, hindrar infektion.


Väldigt känsligt för smärta , innehåller mycket nervändar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts