woensdag 18 mei 2016

Hairpin poten

Volg ons op social media of kijk regelmatig even op de bij Zelf aan de slag voor meer creatieve ideëen met onze hairpin poten ! Vind hairpin poten op Marktplaats. Hairpin furniture is helemaal hot en komt net als in de jaren weer overwaaien vanuit de USA naar Europa. Onze hairpin poten zijn populair bij . Hairpin poten - tafelpoten - pinpoten-stuks set-20cm-Zwart.

Hairpin - Poten voor op Meubels Stijlvolle poten die geïnspireerd zijn op de nieuwste trends, . Voorzien van vervangbaar polymeerschijfje. Gebruik op ruwe en krasvaste vloeren, zeer duurzaam. Voor onder platte slede frames en overige smalle . Creëer je eigen meubelstuk voor binnen of buiten met onze hairpin poten ! De combinatie van staal en hout geeft een sfeervolle industriële uitstraling aan je.


Discover ideas about Hairpin.

Hairpin Leg Table Hairpin Dining Table Hairpin Desk Kitchen. Stoer bureau met zwarte hairpin poten van Maximavida. Hairpin - Poten voor op Meubels Stijlvolle poten die geïnspireerd zijn op de nieuwste trends, kunnen perfect worden gemonteerd op tafels, stoelen, ladekasten. Prachtige nieuwe boomstamtafel met hairpin poten.


Ik zou graag een nachtkastje willen maken met hairpin poten , echter kan ik op internet alleen poten vinden vanaf euro per stuk. Weet iemand toevallig iets . Metalen hair pin poten View larger. Dé website voor Industriele tafelpoten of een stoer stalen tafelonderstel. Losse tafelpoten, salontafelpoten en bankpoten.


Goedkope metalen poten uit voorraad! In ons uitgebreide assortiment vindt U diverse soorten steigerhouten bankjes die geschikt zijn voor uw tuin. Tevens zijn alle meubelen op maat leverbaar. Van loungebank tot aan tuinstoelen, hier vindt U een groot assortiment aan diverse steigerhouten meubelen die geschikt zijn voor in uw tuin.


De hairpin poten geven het bankje een bescheiden, doch unieke uitstraling. Afgewerkt met het steigerhouten blad heb je zeker een blikvanger in huis! Ze worden gemaakt uit mm massief onbehandeld staal.

Hierdoor voelen de tafelpoten solide . De kleur van deze tafel poten is Duck Egg (Licht fel blauw). De natuurlijke houtvormen van het tafelblad in combinatie met het metaal van de poten geeft deze tafel een stoere maar moderne look. Haarspeld benen Rod - geschilderd staal haarspeld benen - stalen poten. Mocht je er nog nooit van gehoord hebben en bij het horen van de naam nog steeds niet weten wat het . Duraline hairpin poot Zwart 40cm.


Het grootste online assortiment industriële hairpin legs voor onder uw tafel. Bekijk direct ons aanbod haarspeld poten online. Het massief mango houten blad is makkelijk schoon te houden en de hairpin poten maken de salontafel rank, maar stabiel.


Hairpin legs zijn poten , geïnspireerd op een haarspeld. Veel gespot als tafelpoten onder bijzettafels, maar de SNAP designs zijn vooral leuk . In simpele stappen maak je een stylish bankje van planken en hairpin poten. Leuk voor in de hal, of voor op . De U, A, X en de Hairpin - poten hebben geen meerprijs op de tafel. De andere modellen geven een meerprijs zoals u in het overzicht kunt zien. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.


If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Is gemaakt uit mm profiel in staal. Woonkamer Eclipse € 63- Voor de fans van een industriële interieurstijl, zie hier onze prachtige woonkamercollectie met meubelen op hairpin poten. Salontafeltjes geborsteld eiken met stalen hairpin poten.


Kom eens een kijkje nemen in onze showroom te . Stoere robuuste tafel, boomstamtafel, een echte industriele tafel voorzien van stalen hairpin tafelpoten en eiken tafelbla geheel handgemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts