donderdag 7 april 2016

Lewisplaten zandcement

Let bij de verwerking van de LEWIS Zwaluwstaartplaten altijd op uw veiligheid! In specifieke toepassingen is het mogelijk om een zandcement vloermortel . Kan ik in lewisplaten op balken direct zandcement gooien en heb ik dan voldoende stijfheid? Afschot badkamervloer in lewisplaat? Zandcementvloer met vezels constructief? Heb besloten om een zandcement vloertje te gaan storten in mijn woning.


Er liggen nu zwaluwstaartplaten in de kamer met daarop . Mag ik ook direct zandcement aanbrengen? De LEWIS Zwaluwstaartplaten worden, eventueel voorzien van. In plaats van een betonnen druklaag, wapeningsnet en zandcement.


Om beton aan te brengen op hout gebruik je zwaluwstaartplaten. Lees hoe je een betonnen vloer maakt op zwaluwstaartplaten met de KARWEI klusinstructie. Vloer storten van zandcement of beton?


Als u een dunne vloer wilt storten dan kunnen zwaluwstaartplaten al voldoende . Doel cementdekvloer: egalisatie, isolatie thermische en akoestisch, vloerverwarming cementdekvloer, zandcement vloer als eindafwerking zgn betonlook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts