vrijdag 8 april 2016

Klepstoter reiniger

Bardahl hydraulische klepstoter reiniger is een olietoevoeging voor hydraulische klepstoters die de olieresten, koolaanslag enz bij klepstoters verwijdert. Hydraulische klepstoter reiniger is ontwikkeld om olieresten, koolaanslag, enz bij de klepstoters te verwijderen en zodoende de goede werking ervan te . Deze klepstoter behandeling is geschikt voor benzine en diesel motoren . Er blijken dus flesjes op de markt te . Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Beschikbaarheid: Op voorraad.

Bardahl Hydraulic Valve Lifter treatment verwijdert aanslag op hydraulische klepstoters. Nulon LFTU dempt hydraulische klepstoters die gedurende de eerste paar minuten na het opstarten of tijdens normale rijden luidruchtige zijn. Tecflow Engine Flush - Inwendige motor, Olieschraapveren, klepstoter reiniger. Vermindert het lawaai van klevende hydraulische klepstoters.


Olieboringen en kanalen in de oliekringloop worden gereinigd. Garandeert de optimale werking . Je kunt inderdaad eerst eens een reiniger gebruiken van Forte of iets. Mengbaar met zowel mineraal- als synthetische oliën.

Diesel is bovendien al van zichzelf al erg vettig, dus de smerende werking van de reiniger is dubbelop. Als diesel niet vettig was, waren je 4 . Bij de automaterialenhandel kan je hydraulische klepstoter reiniger kopen,dit toevoegen bij de motor. Ook kan je een half litertje ATF erbij g. Ik weet niet wat voorgeschreven staat aan olie . Hallo, Omdat mijn kleppen tikken en ik wel positieve berichten over het product van wynns hoor ben ik opzoek gegaan maar ik kan het hier . Op het busje stond dat de toevoeging een soort reiniger was voor de klepstoters, in de loop . Klepstoter de ene keer goe andere keer niet.


De hydraulische klepstoter is zeer gevoelig voor verontreinigingen in de. Motor Reiniger Extra” waarmee als eerste . Als je hem zo kunt optillen, is je klepstoter idd lek. Wings, je kan eerst nog proberen klepstoter reiniger bij je olie te gooien, misschien is . Schijn je dit te kunnen oplossen door klepstoter reiniger in de tank te gooien. ATF olie vind ik geen goede oplossing aangezien er speciale klepstoter reiniger bestaat die in ieder geval geen schade aan de motor kan berokkenen.


Zaterdag heb ik de olie en filter gewissel . Ik gebruik wel de Hydolische klepstoter reiniger van Bardahl, daar werd ie echt wat stiller van. En de Commonrail Diesel system cleaner van .

Ben je op zoek naar onderdelen voor je . Het is compatibel met alle motoroliën en . Colony borgmoer klepstoter ver. Opmerkelijk dat het stationair toerental nu langzaam is gestegen naar 700. Tevens zit in de flush ook een klepstoter reiniger om tikken tegen te gaan. De olie die er uit kwam was echt super zwart. Ik ben alleen bang voor eventuele oliekeringen.


Had dat geluidje ook al eens eerder gehoord . Volgens die gast was er een klepstoter vies en kon hij hem schoonmaken (de hele motor dan) met dat spul. Dan zou het tikken ook weg . EGR, voor die laatste bestaat ook nog een aparte EGR- reiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts