dinsdag 5 april 2016

Aluminium koffer met plukschuim

Op zoek naar een aluminium koffer of andere soorten opbergkoffers? Alu-zilver,voorzien van plukschuim en flexibele vakverdeling. Kenmerkenschuimrubber panelen van elk 4cm dik met voorgesneden cellen van elk 1. Stevige heavy duty koffers met versterkt frame . Handige multifunctionele aluminium opbergkoffer - o.

Andere koffers van dit formaat zijn duurder of hebben geen schuimrubber. Ik heb zelf eenvoudig het plukschuim op maat gesneden voor de armbanden en de. Voorzien van noppenschuim, plukschuim en tussenschotten.


Waterdichte polypropyleen koffer - Met trolley. Hiermee kunt u uw eigen schuiminrichting samenstellen door het uitplukken van de voorgesneden stukjes schuim. Aluminium koffer met voorgesneden schuimrubber - Manutan.


Koop of Verkoop aluminium koffer op Marktplaats.

Koffers NIEUW met Plukschuim erin. Robuuste aluminium koffer , luxe uitstraling. Bestel online een aluminium koffer binnenin uitgerust met zacht schokdempend schuim dat zich perfect aan de vorm van uw producten aanpast.


Bestel nu uit het uitgebreide assortiment Cases, koffers. De 3i-serie waterdichte koffers , die beschikbaar zijn in meer dan configuraties , zijn de perfecte oplossing voor de opslag en het transport van uw kwetsbare . Shell Cases zijn stijlvolle soft cases die u door modulaire opberg-etuis, flexibele vakverdelers en plukschuim in staat stellen uw eigen koffer te ontwerpen. Grote aluminium koffer met een binnenmaat van ca. Veilig en beschermd uw projector vervoeren. Deze fotokoffer beschikt over.


Met deze Peaktech koffer heeft uw beamer de ultieme bescherming. Dankzij plukschuim voor elke beamer te . Bent u op zoek naar een koffer met een interieur gemaakt van schuim ? De aluminium laptop koffers met een binnenkant van schuim zorgen ervoor dat de laptop vast in de koffer zit en dus niet kan bewegen. ALUMINIUM TROLLEY - ZWART - 3x 2x 6mm. Groothandel aluminum cases foam uit Goedkope aluminum cases foam Loten, Koop.


Dan maakt u gewoon zelf een passende koffer.

De case is voorzien van plukschuim , zodat u eenvoudig het schuim op maat kunt maken voor uw apparatuur. Calvo vertegenwoordigt als handelsagent exclusief grote Duitse producenten van schuiminterieurs, schuimverpakkingen, maatwerk koffers en alu pallets. Hardcase: Een hardcase is vaak een kunststof of aluminium koffer. Ze weten wel raad met plukschuim daar bij de kofferafdeling van Conrad. Voor dit project gaan we uit van een standaard aluminium koffer met een.


Vanguar Type Commander voorzien van plukschuim. Grijze ABS kunststof, aluminium rondprofiel,mm. Voorgevormd schuim voor koffer - Manutan. Perfecte koffer voor het vervoeren van studioapparatuur. Het plukschuim maakt het mogelijk om de binnenkant volledig naar eigen wens in te delen.


Gereedschapkoffer met aluminium afgeronde hoeken en plukschuim.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts