maandag 12 januari 2015

Sovsäckslakan fleece

Många barnsovsäckar är ganska tunna. Och framför allt om en inte vill lägga en halv förmögenhet på en bra sovsäck. Det motsvarar ca en normaltjock fleecetröja - om vi nu ska jämföra. Ett sovsäckslakan både förbättrar sovsäckens värmeegenskaper och gör att du inte behöver.


Addera värme till din sovsäck med denna lättviktare. Visent Fleecesovsäck är en sovsäcks-liner i varm micro- fleece som ger isolering till Din nuvarande sovsäck.

Denna fleece -sovsäck passar även utmärkt som . Sovsäckslakan Billig, men verkar inte vara riktigt värmande. Sovlakan som sänker ktemp med -grader? Kan användas separat i varma klimat.


Sovsäcksformad i mumieform med extra höjd för fötterna . Sovsäck med lakan och filt, lakan i bomull och filt i fleece. Välj mellan en mängd olika material, t ex bomull, siden, merinoull eller fleece. Alla sovsäckslakan ökar temperaturen i sovsäcken ett par grader och vissa . Den ungefärliga storleken på den packade produkten eller förpackningen är .

Köp sovsäckslakan , lakanpåse och andra tillbehör för sovsäck online. Eurohike sovsäck Liner kan användas med en sovsäck i kallare klimat eller på egen hand i varmare klimat. Har du en gammal sovsäck som inte klarar kylan så bra, så kan du alltid köpa ett sovsäcköverdrag eller ett sovsäckslakan i fleece , så klarar . Ta hand om din friluftsutrustning, följ alltid anvisningarna på skötseletiketten inuti plagget. Här är några tips om hur du tar hand om dina produkter så att de kan . Med ett sovsäckslakan kan du förlänga livslängden på din sovsäck och hålla den.


Varm tröja (dun eller tjock fleece ). För att öka livsläng värme och komfort i din sovsäck, kan du köpa till ett sovsäckslakan. Tvätt En ren sovsäck, värmer mer än . Carinthia Grizzly Liner, Made of micro- fleece - an extra warm and fluffy liner ( inner sleeping bag) or chalet liner for cold temperatures. Hitta polyester pongees tyg för sovsäckslakan och paraply på garn-fabric.


Vi är en av ledande Pongee tillverkare och leverantörer i Kina . Tjocktröja ( fleece , ull, eller liknande). Collegetröja (om du inte har den vid utfärd). Det är ett krav att medföljande sovsäckslakan används då det inte är möjligt att.


Köp online LIFE VENTURE TRAVEL SLEEPER sovsäckslakan 100. Nackdelen med fleece är att det är mer brandfarligt än ylle, så var försiktig med. Fuktspärrspåse eller sovsäckslakan.


Haglöfs Pictor Sleepingbag Sheet sovsäckslakan Svart Dam Herr,haglöfs barrier.

Om du använder underställ i syntet kan det vara klokt att ha med sig underställ i något varmare material ( fleece eller ull). Tjocka sockor (kan vara bra att ha Sovsäck ( sovsäckslakan om du har). Tunt sovsäckslakan i härlig merinoullMummyliner Merino Wool har många användningsområden och . Skyddar sovsäcken och gör den varmare. Undvik om möjligt fleece (mycket eldfarligt!).


Sedan tycker jag du tar fleece och regnjacka och en underställströja,. Jag rekommenderar att du tar med sovsäckslakan i silke – de väger . Ett bra tips kan vara att ha ett sovsäckslakan inuti som suger upp smuts och svett. Mössa av stickad ull och med en insida av mjuk fleece.


Haglöfs Toiletbag neccesär Vit Dam Herr,haglöfs jackor rea,haglöfs fleece. Fleece -tröja, Haglöfs Microfleece, 280.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts