donderdag 22 januari 2015

Dictator haak deursluiter

Standaard hydraulisch model voor normale binnendeuren. Vangt de deur op en duwt deze geruisloos dicht. Het standaard model voor het geruisloos opvangen en sluiten van normale deuren. Dankzij de regelbare sluitsnelheid sluit uw deur geluidloos en heeft u dus geen last van . Sluit de deur geluidloos en houdt deze gesloten. Met regelbare sluitsnelhei vangt dichtgaande deur op.


Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Voor het geruisloos opvangen en sluiten van normale deuren. Voor gelijkliggende deurenRegelbare sluitsnelheid d. Geen slaande of klepperende deuren meer. Technische specificaties en bevestigingsschroeven.


Dit is een lage haak voor deuren met een terugligging van -tot -mm. Deze haak kan gebruikt worden in combinatie met. Sencys deursluiter voor binnendeuren 150mm grijs. URL Leverancier, Hier heeft u een gratis account voor nodig.


Sluitkracht is aan deursluiter gemeten, op aanvraag ook verkrijgbaar met 20N of 80N. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor dictafoons aanbied. Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO. Met behulp van een deursluiter wordt de kans op vingers tussen de deur flink verkleind. De deursluiter bestaat uit een in de deur gestoken aluminium buis met veer, trekstang en ketting.


Afbeelding kan afwijken van het origineel. Het beves- tigingsplaatje van de deursluiter dient, wanneer de hangnaad minder dan. Strakke gesloten uitvoering, met haak.


Kan trekkend geplaatst worden zonder gebruikmaking van een hoekstuk. Voor een optimale werking adviseren wij u de deursluiter altijd in een verticale positie te monteren. Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met Koopkeus! Deursluiter - de beste selectie websites van het Web. Kan trekkend geplaatst worden zonder . Haak nikkel extra hoog voor deursluiter.


Order from Heritage Parts the leading online provider of OEM commercial kitchen . Geïnteresseerd in Bouw - Hang en sluitwerk? Lasaulec, de échte technische groothandel. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Scharnieren Deurveerscharnieren Dictator deurscharnieren Artikelnr. Al meer dan jaar hèt adres voor gereedschappen en ijzerwaren. De aandrijving behoudt wel zijn normale functie als deursluiter. Het weer in werking stellen van het systeem gebeurt door middel van het indrukken van de . Een veelzijdige en compacte deursluiter op basis van conventionele techniek. De hoek van de haak in de uitsparing zou war hoekiger mogen zijn om steviger in vastzetstand te vallen.


Voor de prijs een redelijk goed produkt. DICTATOR DEURSTOPPER TYPE 1JUNIOR, p.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts