maandag 22 oktober 2018

Zelf houten regenton maken

Je eigen regenton maken is helemaal niet zo moeilijk als je misschien verwacht. Het voordeel van een volle houten regenton is dat die in de winter niet snel kapot vriest,. Je hoeft hem dus niet leeg te maken voor het gaat vriezen. Een deksel maken is lastig als u het uit wil voeren in eiken en het origineel wil houden, misschien is.


Deze olie droogt voor 1 op, ik heb het zelf veel op teak gebruikt.

In navolging van het vorige artikel over regenwaterrecuperatie, kon het volgende niet uitblijven en dat is natuurlijk je eigen regenton maken. Praktische tips voor het zelf maken van een regenton en een. Multimate tot 1Euro voor een houten regenton van Gardena (4L). Wie slim is, laat de natuur het werk opknappen.


Het opgevangen regenwater gebruik je om planten te gieten of de lenteschoonmaak te . Uw bestelling en regenton zelf ophalen kan natuurlijk altij graag daarvoor een afspraak maken. Alles voor het vullen van de regenton en het water er weer uit halen. Dobbit Doe-het- zelf magazine DHZ-magazine met alles over diy, klussen, gereedschap,.

Dit kan door middel van een houten kraan. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Koop een regenton , groot aanbod van hout en kunststof. Regenton ton vat 2liter groen ideaal om bv een vlot van te maken voor de kinderen ik heb er ruim . Bij een droomwoning zonder energielasten wekt u zelf energie op.


Dus waarom zouden we niet meer gebruik maken van wat de natuur ons geeft? Een houten regenton heeft dan wel een mooie natuurlijke uitstraling, . We controleren zelf de kwaliteit van al onze natuurproducten in de eigen werkplaats en kunnen . Deksel met handvat voor liter regenton. Ijzeren band los gegalvaniseerd zelf op maat maken. Bron: Fotografie Gardena houten Regenton.


Onze regentonnen zijn gemaakt van 225ltr dikwandige eiken wijnvaten. De regenton wordt geleverd met een zelf te plaatsen koperen . Houten Regentonnen , gemaakt van vintage wijnvaten! De wijnvaten die gebruikt worden om de regentonnen te maken zijn . Deze Regentonnen zijn gemaakt van Spaanse of Franse wijnvaten en zijn vele malen sterker dan de Kastanje Wijnvaten . U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een regenton vulautomaat of direct de regenton.

Bij dit onderdeel raden wij aan ook goed de instructies te lezen van de vulautomaat zelf. We hebben kunststof regentonnen en houten regentonnen. Een 1liter houten regenton maar dan van kunststof, extra hoge kwaliteit. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de.


Door bij het besproeien van uw planten gebruik te maken van regenwater uit regentonnen bespaart u kostbaar drinkwater. Verzamel uw hemelwater in een houten regenton en beperk uw waterverbruik. Wij raden u aan bij de aanschaf vooraf een goede inschatting te maken van de capaciteit van uw regenafvoer. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Daarnaast is het handig om zelf een gat onderin de regenton te boren voor uw kraan.


Door water op te vangen in een regenton doet u goeds voor u zelf en voor de plantjes. U kunt kiezen uit een kunststof of houten regenton , een handig klein . Jacob Slaaf gaat door met regentonnen maken zolang zijn gezondheid het. De planken rond zagen, dat doe ik niet zelf.


De keuze bestaat uit een kunststof of houten regenton , een handig klein . Een regenton met vulautomaat aansluiten op een regenpijp? Vang zelf regenwater op in een regenton. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee!


Deze stevige plantenbak heeft Baukje zelf gemaakt van houten planken. De kleinere tonnen kunt u zelfs goedkoop per post bezorgd worden. Als u een prachtige houten gebijtste regenton wilt hebben, kunnen we u niet verder. Met deze slangpilaar kunt u een overloop in de regenton maken zodat deze niet.


Ik dacht zelf aan houtrotvuller of iets dergelijks. Gebruik een regenton voet om uw regenton hoger in uw tuin te plaatsen zodat. Van dikbuikige, houten tonnen tot strakke, kunstoffen designzuilen.


Als u zelf de tapkraan plaatst, doe dit dan zo laag mogelijk. Omdat het principe van het tonnetje mij bevalt, zat ik te denken aan een houten regenton die ik op hetzelfde principe wil laten werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts