donderdag 18 oktober 2018

Ångtvätt

Med en ångtvätt kan du rengöra nästan allt i hemmet, från golv och textilier till vitvaror och svåråtkomliga fogar och skarvar. Grundrengöring utan behov av kemikalier. Kärcher ångtvättar är perfekta för hårda golv, armaturer och mycket mer – för miljövänlig rengöring utan ansträngning. NetOnNet har ett brett sortiment av ångtvättar.


Välj det varumärke och den modell av ångtvätt som passar dig och ditt behov bäst.

Med inbyggt HEPA-filter minskar du spridningen av partiklar i luften, en stor vattentank minskar behovet av påfyllning hela . Det är ångan som gör jobbet och som effektivt besegrar . Skippa de starka kemikalierna och satsa på en ångtvätt istället. Den varma ångan från ångtvätten gör så att smuts släpper från kakel, glas och liknande ma. Trött på att gnugga med starka kemikalier? Då kan en ångtvätt vara något för dig!


Med hjälp av bara het ånga gör du rent så gott som överallt . Det här behöver du veta när du ska köpa en ångtvätt – och vad är det som skiljer testvinnaren från andra modeller?

För många är städning ett trist och tungt arbete, men med smarta lösningar som ångtvätt kan detta förändras. Vi ska väl kanske inte påstå att en ångtvätt gör . I vårt stora sortiment hittar du ångtvättar som hjälper dig att få ett skinande rent och hygieniskt hem. Kom åt överallt med den här handhållna ångtvätten tack vare förlängningssladden.


Rengör snabbt och grundligt, helt utan kemikalier. Köp PELA Ångtvätt på Verktygsboden. Massor av ångtvättar från olika varumärken att underlätta städningen med!


Hitta din nya Ångtvättar hos Tretti. Beställ online, det är snabbt, enkelt och billigt. Vi har Ångtvättar från kända märken till alla behov. SV förenar flera funktioner och maximal . Kompakt handhållen ångtvätt , perfekt för vardagsstädning. Effektiv rengöring, tar enkelt bort smuts.


Tvätten rengör med Ånga och passar utmärkt för rengöring i köket, i badrummet, på golv och hårda ytor, på glas och speglar m. ML Vapor Prof II ångtvätt ger kraftig desinficerande ånga för djuprengöring överallt i huset. En kraftfull ånggenerator är bästa lösningen för att sterilisera . Det finns många fördelar med en ångtvätt och det är bland annat att inga kemikalier behövs och bakterier och virus elimineras.

Grovdammsugare är perfekt för hemmet, bilen och . Mikrofiberset för badrumsrengöring Karcher 2. Gotlands Ångtvätt utför tvätt och rekond arbeten för bilen och hemmet. Status, adress mm för Valla Ångtvätt. Välkommen till Västerås Ångtvätt AB.


Vi erbjuder heltäckande rengöring av fasader, produktionsutrymmen, lantbruk och maskiner. Det är av stor betydelse att utrymmena och maskinerna är rena. Här hittar du ångtvätt och fönstertvätt från Kärcher. Rengör effektivt och miljövänligt utan kemikalier med Kärcher – köp på ELON. Utrustad med kontinuerlig steglös reglering av ångvolym samt VapoHydro-funktion för ett . Vi är din kemtvätt på hemmaplan som tvättar allt för hela . BISSELL Steam Shot är en handmanövrerad ångtvätt , som utan kemikalier grundligt rengör hemmet med hjälp av vanligt kranvatten.


Nu blir det enkelt att rengöra kakelfogar, duschkabiner, spis, ugn, köksfläktar, grillgaller med mera. Tack vare ångan och bars tryck får . Utför Rekondarbeten och biltvätt med ånga. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Köp Ångtvätt Odonto- Steam, ett objekt från Euro Maskin AB i Jönköping, Jönköpings län, Sverige.


Annonsen listad under Ångtvättmaskin, Industritvättmaskiner, . Allsidig, med stor behållare för vatten, bra ångtryck, rimlig driftti lång slad bra . En ångtvätt som knappast gör dig besviken i något avseende. Miljövänlig biltvätt med ånga i Uppsala. Vi tvättar din bil med 5-liter vatten.


Prova oss idag - Snabbt och bekvämt med ett garanterat gott resultat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts