vrijdag 27 april 2018

Polyester touw

Zeer goed UV-bestendig en weinig rek. Wordt veel in de scheepvaart en de industrie gebruikt, als hijstouw, landvasten touw, . Touw , koor lijnen en staaldraad per meter of per haspel bestellen! Touw en Lijnen assortiment van More Marine.


Gevlochten of geslagen constructie, dyneema, polyester en nylon.

Bekijk ons complete assortiment en koop . Polyester touw , goedkoop geprijsd en mooie kwaliteit gevlochten lijn. Van de meest gebruikte synthetische touwen zijn polyester en nylon het sterkst. Ze worden toegepast wanneer er zeer hoge eisen aan het touw worden gesteld.


Hoge kwaliteit polyester lijn voor schoten en trimlijnen. Beide touwsoorten hebben een zeer goede slijtweerstan zijn rotvrij en zijn bestand tegen de inwerking van zonlicht. De rek bij breuk van polyester touw.

Bent u op zoek naar sterk en soepel touw ? Dit touw is geschikt voor diverse toepassingen. Gebruik het voor het dichtbinden, rijgen . Lazy jack lijnen een slijtvaste polyester lijn of touw. De polyester vlaggenlijn is gemaakt van gevlochten strengen polyester.


Deze vlaggenlijn heeft een kern met een 16-voudige polyester mantel. De lijn is ideaal voor diverse trimlijnen en vlaggenlijnen aan boord. Touw Paraloc Mamutec polyester wit Ø mm, m. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Vind polyester touw op Marktplaats. Dit gladde middenkwaliteit polyester touw is ideaal voor het vastbinden van apparatuur en veelgebruikt als hulptouw. Liros Herkules Color gekleurde gevlochten polyester touw , streng. Omschrijving: Soepel geslagen 3-strengs 1 polyester touw.


Sterk touw , ideaal voor gebruik op de boot. Toegepast in zowel geslagen als gevlochten touw is polyester bijna net zo sterk als nylon en het houdt zijn sterkte zowel droog als nat.

Natuurlijk touw wordt gemaakt van vezels van gewassen als katoen, cannabis. Wij leveren TOUW en STAALKABEL aan particulieren en bedrijven Wij hebben een ruime voorraad en streven naar : VANDAAG BESTELD MORGEN . Dit zwarte polyester touw heeft een breekkracht van 6KG ! Soepel en goed splitsbaar - High tenacity polyester - Uitstekende UV bestendigheid - Robuuste . Dit hart met touw van Nobby is geschikt als speeltje voor de hond. Het speeltje is gemaakt van stevig TPR en is flexibel. Door de gevarieerde textuur helpt het . Het Mamutec beige touw in polyester is lang en sterk genoeg om een motor te starten of vlaggen op te hijsen.


Dankzij de PARALOC technologie en zijn. Hey iedereen, Er zijn natuurlijk een aantal voordehandliggende voor- en nadelen van polyester en nylon touw , maar in het afg. Rollen van drie kernactiviteiten polyester twist touw. Het Mamutec witte touw in polyester is lang en sterk genoeg om een motor te starten of vlaggen op te hijsen. Ideal for: all types of halyards (cruising), jib furlers, reefs.


Features: soft and easy to use, excellent control even when wet. Vanaf donderdag december vindt de vijfde editie plaats van het Amsterdam Light Festival. Het gaat om twee onderdelen: de vaarroute Water . Er is ook bewerkt en voorgerekt polyester touw verkrijgbaar dat vaak voor de betere schootlijnen wordt gebruikt.


Gewicht: kg per rol van 2meter. Bij aankoop van een hele rol á 2meter geldt een . Dit koord wordt gebruikt bij toepassingen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts