dinsdag 17 april 2018

Liftmonteur gezocht zzp

Personeel gezocht : Nationalevacaturebank. Monteur ventilatietechniek gezocht. Deze zzp opdracht vindt plaats op een groot terrein in het Westelijk havengebied van Amsterdam. Er worden meerdere monteurs gezocht voor deze klus.


Guidion zzp -Koog aan de Zaan. Bij voorkeur zoeken wij een zelfstandig ondernemer die reeds een eigen . Werken met mechanische, elektronische en hydraulische liften is voor jou geen probleem. Je kan ze goed onderhouden en wellicht zelfs . Wat kost of vraagt een zelfstandige elektromonteur per uur? Dus bent u op zoek naar een monteur, neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een . Ervaren liftmonteur regio Zwolle. Summary, Wij zoeken gedreven liftmonteurs of monteurs uit een andere branche die zich willen laten omscholen tot . Het platform voor zelfstandige B2B sales-professionals ( ZZP ). Invulling kan op basis van ZZP , projectmatig of permanent.


Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan. Wij zoeken een ZZP Timmerman voor onze opdrachtgever die geheel zelfstandig naar klussen toe kan. Als Liftmonteur werk je volledig zelfstandig. Projectmanagement, Nieuwegein, UT, M. Blokschaaf Timmerwerken Z. Leerling liftmonteur – HoistTec Liftinstallatie B. Vanwege in de quote beschreven klachten een andere baan gezocht en gevonden. Bruto iets op vooruit gegaan, maar ivm het wegvallen van . ZZP Financieel adviseur hypotheken en lijfrente.


Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige liftmonteur in Rotterdam. Aanpakker voor verpakkingen gezocht ! Buschauffeur (oproepkracht) gezocht in Alblasserdam! Trailerchauffeur voor het vervoer van levensmiddelen gezocht ! De tijdsduur waar de toestemming voor gevraagd wordt;. Niks foute computerdeuntjes of zeurderige synthgeluidjes, raggende . De TechniekRaad heeft het Servicepunt Techniek gevraagd meer inzicht te geven in de omvang van.


Vacature Liftmonteur montage regio Gelderland - Arnhem. Werkgevers en uitzendbureaus, vacatures, voorlichtingen, zzp info, opleidingsaanbod en wij staan voor. Gezocht medewerker Schoonmaak Stadsvervoer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts