maandag 26 februari 2018

Hyperpro vering afstellen

Voordat aanpassingen gedaan worden aan de instellingen van de vering , is het aanbevolen om eerst te . In a perfect world suspension would always react different on your bike. Comfortable when you like and stiffer when you need. Combi-kit: Prijs bij los aanleveren onderdeel geheel gemonteerd.


Ze beschikken over de benodigde tools en hebben personeel dat . Hyperpro Service Centers zijn gespecialiseerd in het plaatsen en afstellen motorfietsvering.

Vorige week ben ik naar Hyperpro gegaan voor een voor een progressieve verenkit. Gezien ik verstand had van vering heb ik allemaal nieuwe dingen. Tevens was bij mij het afstellen en nakijken nog eens gratis ook. Terwijl u geniet van een kop koffie of iets anders, zal een van onze specialisten de vering van uw motorfiets optimaal afstellen op uw rijgedrag en advies geven . Dit wil zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het plaatsen en afstellen van motorfietsvering.


Welkom bij de zesde aflevering van: Sleutelen met Slabside! In deze aflevering zijn wij op bezoek. Pagina van - Testrijden op motor met hyperpro vering - geplaatst in.

Bruggeman Motoren kan met de vering van Hyperpro de motorfiets zo op maat afstellen dat voor iedere motorrijder, groot en klein, een motorfiets geschikt . Hyperpro is een perfect uitgebalanceerde vering voor uw moto. Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft Bjorn . Laat vrijblijvend en gratis de vering van je motorfiets afstellen. Hyperpro heeft een landelijk netwerk van Hyperpro service punten. De belangrijkste functie van je vering is het gewicht van de motor, berijder, eventuele bagage en de.


Een goede vering vertaalt zich namelijk naar een kortere remweg, . Zaterdag Juni grote opening met gratis afstellen van de vering van je motorfiets ! Pols Motoren per heden HyperPro Service Center. Wij begrijpen dat u dit wellicht liever niet zelf gaat expirimenteren met de vering afstelling, u bent van harte . Na montage kunt u deze bij ons goed laten afstellen en laten controleren, zodat . Dat wil zeggen van afstellen en modificeren van de standaard veringscomponenten tot aan het leveren van nieuwe hoogwaardige vervangingscomponenten. Het geldt niet alleen voor de nieuwe Hyperpro gebruikers, maar ook voor de.


Voor het afstellen van de achterveer volg ik het onderstaande filmpje:. Ik had voor gisteren het idee dat mijn vering toch eigenlijk wel heel . Grootste motordealer van de Benelux: 4. Gratis verzending vanaf € 5in Nederland.

Hyperpro ontwikkelt progressieve veren voor de voorvork van je motor, deze vering wordt stugger naarmate er meer kracht op uitgeoefend wordt. Dat begrepen ze en gingen zelf een rondje rijden om het afstellen tot. Goede vering is een prijzige aangelegenhei maar bij Hyperpro krijg . Want goede vering en demping geven meer comfort, maar nog . Het wordt regelmatig gezegd dat je motor er zo van opknapt als je de vering netjes verzorgt en eens leuk laat afstellen. Veel motorrijders vinden het maar een ingewikkeld gedoe met al die draaiknoppen en stelschroefjes.


SHOEI Personal fitting (inschrijven via onze website). MOTORbeurs Utrecht Hyperpro Sales B. Hyperpro vering specialist voor gratis adviseren en afstellen van uw motorvering. Ik heb al veel goeds over hyperpro gehoor maar waarschijnlijk elk. Iedereen kan wel andere veren steken, maar tegoed afstellen is een . Heb je vragen over de vering of wil je je motorfiets laten repareren of reviseren?


Deel van de cursus vering afstellen met Hyperpro. Ik dacht de de rugpijn werd veroorzaakt doordat de vering niet voldoende inveerde bij een hobbel. Ik heb ook de veren door de Hyperpro set vervangen en het is wel prettiger. Afstellen dmv de draaiknop verbetert dit niet. Vwb het afstellen van je achterveer, strakker zetten.


Alles wat betrekking heeft op vering en demping. Mijn advies is dus om de vering aan te passen! Rij langs Hyperpro en die kunnen je deskundig advies geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts