dinsdag 6 februari 2018

Glasdrager lamp

Deze zwarte glasdragers zijn uitermate geschikte voor het bevestigen van een lamp (zie ook andere onderdelen, fittingen) bovenop een fles (gistfles). Antieke, Oude en Retro Verlichting - Grote Collectie - Duidelijke Afbeeldingen - Makkelijk Online te Bestellen! Lamp -Ophanging, voor glazen schaal. Op zoek naar onderdelen om van een glazen lampenkap weer een mooie lamp te maken? Loop dan even bij ons binnen.


Diverse onderdelen voor oude . Een paradijs voor losse lamp onderdelen, ook een grote collectie Oude Lampen. Nog steeds de mooie lamp na de verhuizing niet opgehangen omdat je onderdelen mist? Kom kijken bij ons ruim assortiment losse onderdelen voor lampen! Los leverbaar glas voor lamp -armaturen. Montage voor een grote vaas of glas lamp.


PIR Motion Dection Sensor kast kast Lamp LEDs Square stijl USB . Glasdragers, Dekkapjes, Knippertjes, Strijkijzersnoer. Hitachi Accu Lamp koopt u bij Gereedschapcentrum. Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad!


Diameter Magneetvoet, mm. Lengte Flexibel gedeelte, 1mm. Oude hanglamp van glas met een bakelieten glasdrager. De lamp is zeshoekig van helder glas met matte vlakken.


Verken dan eens het uitgebreide assortiment van Fixami. Hier vindt u verschillende acculampen . Handgemaakte glashouder voor bovenop een grote fles met schroefjes. Deze lamp heeft een zwarte voet met schroefjes aan de zijkant als glasdrager. Prijs: € 3- (artikel.nr 655). Koper is hip en geschikt voor elk interieur!


Bekijk ons assortiment voor stoere en stijlvolle koperen lampen en vindt de koperen lamp die . Toolland Draagkracht: kg. Voor glas of gladde oppervlakken. Daarnaast kun je kiezen voor een halogeenlamp, deze lamp zorg voor een perfecte kleurweergave. Ook zijn er tl-buizen en andere speciale lampen.


Heb je een ruw idee van wat je wilt, dan gewoon beginnen, al doende lukt het meestal wel om er een leuke lamp van te . Beschrijving: Het heeft extra licht aan de onderkant . Silverline Dubbele glasdrager kgDubbele plastic glasdrager , geschikt voor het dragen van zware, onhandige voorwerpen als glas en plaatwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts