dinsdag 14 november 2017

Liftmonteur gezocht

Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep Techniek als liftmonteur. Personeel gezocht : Nationalevacaturebank. Bekijk online vacatures liftmonteur in de provincie Noord-Holland op de grootste. Liftmonteur (m/v) en meer op Indeed.


Als liftmonteur werk je zelfstandig of in teamverband aan het montageproces en begeleid je leerling. Get Up Benelux heeft per direct ruimte voor een gemotiveerde en vakkundige liftmonteur. Lees wat wij zoeken én bieden op onze site of check in via Facebook! Ben jij die gemotiveerde en enthousiaste lift- en servicemonteur die wij zoeken?


Dan nodigen we je van harte uit te . Op zoek naar een baan als liftmonteur rondom omgeving Nijmegen? Ervaring is zeker niet vereist! Lees de vacature en neem zo snel mogelijk contact op! De liftmonteurs van Liftservice Den Haag kunnen alle werkzaamheden aan uw lift uitvoeren.


Alle typen liften van welk fabricaat dan ook! LIFT-)MONTEUR GEZOCHT heeft functie op zijn of haar profiel. Voor een leuke organisatie in Haarlem zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende liftmonteur. Het is een vaste functie voor langere tijd!


Je wordt bij ons zelfs opgeleid tot een officieel erkend liftmonteur op MBO niveau (web 3). Daarnaast bieden wij onze medewerkers onder andere korting op een . Ben jij technisch en per direct voor minimaal vier dagen per week beschikbaar? Fulltime liftmonteur gezocht voor een bedrijf in Leiderdorp! Voor een KMO met verschillende vestigingen in Vlaanderen ben ik op zoek naar lifttechniekers.


Je kan kiezen uit regio Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts