donderdag 17 augustus 2017

Trampoline springmat 305

Trampolineland Heeft bijna alle merken trampoline springdoeken voor elke trampoline van 3cm. Deze springmat met bevestigingsogen is geschikt voor de High jumper 3cm. Bent u op zoek naar een nieuwe springmat voor uw trampoline ? Beschikt u over een Airlife trampoline van 305cm die voorzien is van 66 . Alert Springmat voor Trampoline Zwart 3cm. Deze mat is voor een trampoline met een framediameter van 300- 3cm.


Let wel op de volgende punten: -de buitenmaat van het frame van de trampoline ? Trampoline springmat Powerjumper voor trampolines met afmetingen Ø 3cm. De Pro-Line springmat is geschikt voor alle Pro-Line trampolines en is. EXIT springmat Supreme trampoline ø305cm. Salta Rechthoekige Winter Afdekhoes Antraciet 214x3cm.


De springmat is geschikt voor de 3x 4trampolines. EXIT Twist springmat geschikt voor de Twist rechthoek bovengrondse trampoline of ground trampoline met een diameter vasn 2x 3cm. Voor een compleet weefsel voor de springmat wordt het oppervlak glad gemaakt met een speciale grote machine.


Ronde trampoline springmat Pro-Line 305. Sirius Springmat voor trampoline Ø 3cm. EXIT Silhouette Inground - Trampoline - 3cm . Let op bestel deze niet zo maar deze past alleen op de HI-Flyer 3. Onze keuze voor een ronde trampoline inground middenklasse. Een trampoline inbouwen betekent graafwerk, maar je krijgt een trampoline die gelijk ligt met het. Salta Trampoline Excellent Ground - 2X 3Cm - Zwart.


EXIT Trampoline Supreme groundlevel Ø 3grijs. Bevestig de springmat aan de veren. Breng vervolgens de veren telkens in het midden aan. Breng de veren als volgt aan: op 12u, 6u, 9u, 3u,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts