woensdag 30 augustus 2017

Lastkorg takräcke

Thule Trail En exklusiv lastkorg som kombinerar exklusiv design med förstklassiga material. De integrerade innovativa funktionerna underlättar hanteringen och . Detta takräcke passar endast crew cab. Du kan ta med allt från utomhusutrustning och bagage till sådant du behöver varje dag.


Om lasten är skrymmande kan en lastkorg från Thule vara idealisk. Förlängning till lastkorg Thule Canyon 859. Få plats med mer på din lastkorg med Yakimas utbud av lasttillbehör, så att du.


Varje takräcke från Yakima tåligt och hållbart, men några av våra produkter är . Image may contain: clou sky, car . Steghållare som monteras på lasthållare eller lastkorg. Volkswagen Original laststöd i hög modell. Högvinkelsats för takräcke Standard. TAKRÄCKE FIAT DUCATO 07- FÖRBERETT FÖR MONT AV. Takräcke och - korg i ett - den integrerade lösningen för transport på taket.


Passar troligtvis alla takräcken med fyrkantsprofil. Lastkorgen ger flexibelt, extra förvaringsutrymme. Den är gjord av mycket stabil, eloxerad aluminium, är låsbar och exakt anpassad till BMW . Renault Trafic från fler bilhandlare! Som före detta Sierra ägare har jag takräcke med tillhörande lastkorg båda Thule produkt kvar till försäljning. Jag vet garanterat att det passar . Med hjälp av detta unika tillbehör får du ett mycket flexibelt lastutrymme i din Volvo.


Nu introducerar vi det mest användarvänliga takräcket någonsin. Inga verktyg behövs, inget onödig krångel, ingen frustration. Den här lastanordningen är praktiskt taget oumbärlig för hantverkare tack vare sina många. Artikeln har utgått utan ersättning. Någon som vet hur man får monterar i hopp en 999till 999eller har en beskrivning ! Motståndskraftig konstruktion av fyrkantsrör som utgör en plan bas för alla typer av last.


MINI takbox, skidhållare, touringcykel- hållare, racingcykelhållare, surfbrädehållare eller lastkorg. Jag skulle helt enkelt bara vilja ha en takbox på taket med lister så jag kan ta av och på den lätt eller byta till en lastkorg vid behov.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts