maandag 3 juli 2017

Smurfenspray verboden

Qua uitelijk zou hij verward kunnen worden door het wettelijk verboden traangas of pepperspray maar . Pepperspray zou een probaat middel kunnen zijn, maar is verboden in. Bijvoorbeeld als je pepperspray wilt kopen, of traangas, dan is dit VERBODEN Ben je dus . X-marker is een zelfverdedigingsspray. Omdat smurfenspray ook gebruikt kan worden om iemand aan te vallen, zou het volgens mij verboden moeten zijn. Op dit moment is het volgens de Wet wapens en munitie niet verboden om dit te kopen en bij je te .

De smurfenspray is een alternatief voor pepperspray, die in ons land verboden is. Met name vanaf afgelopen vrijdag is het gewoon gigantisch . De spray wordt vanwege de blauwe kleur ook wel smurfenspray. Bij Products4Security vind je een groot assortiment zelfverdedigingsproducten, zoals de X-Marker spray, de Kubotan stick, tactische pennen en nog veel meer. Je mag een lamp gebruiken, en smurfenspray is ook per wet niet verboden.


In de WWM is wel iets opgenomen over . Zag op internet wel dat er in Nederland iets bestaat als X Marker , een schuim waardoor je tijdelijk niets. De X Marker wordt omschreven als een zogenaamd verdedigingswapen. Qua uiterlijk zou hij verward kunnen worden door het wettelijk verboden.

Zeg het met smurfenspray , laat hem zijn Top gun-fantasieën uitleven in een MiG- boven Moskou of trakteer haar op een dagje koeien . Dus X-Marker is geen verboden wapen en valt derhalve ook niet onder Artikel catergorie. II onder van de Wet Wapens en Munitie. Sommige wapens zijn verboden , die wapens mag u dus niet bezitten.


Inbreuken worden bestraft met boetes van maximaal 25. Met polskoord eraan is het een verboden wapen maar zonder koord mag. X-Marker Zelfverdedigingsspray met Tactische Roteerbare Houder Nr. Door een aanvaller te spuiten met X-Marker schrik je een aanval af.


In Nederland is pepperspray verboden omdat het valt onder Catagorie II van de. Maar net als dit zal het in België ook wel onder een verboden wapen . In België is pepperspray ook verboden , maar in Duitsland mag je. Overigens heb ik niet beweerd dat het een verboden of toegestaan middel is. Het enige wat ik gezegd heb is dat . Wat u moet weten over vrij verkrijgbare, vergunningsplichtige en verboden wapens. Dit in tegenstelling tot pepperspray en traangas dat in Nederland bij wet verboden is!


Dit wapen is, hoewel het niet altijd even netjes staat, in geen enkel land verboden. Smurfenspray , een gummyknuppel en haarlak. De X-Marker is een zelfverdedigingsspray die in tegenstelling tot het illegale. X- Marker is volgens de WWM geen verboden middel omdat het niet .

X-Marker , relatief goedkope oplossing voor een legale zelfverdediging. Omdat pepperspray en traangas verboden zijn is er veel vraag naar een goed alternatief. Het gaat om een spray met een kleurstof, als legaal alternatief zelfverdedigingsmiddel voor de verboden pepperspray. Het is verboden zich op te houden in, of te begeven naar een ander. Het dragen van een mes voor zelfverdediging is verboden.


Maar ik denk dat je een mogelijke verkrachter ook weg krijgt als je een busje smurfenspray in zijn gezicht mikt. Moslim Broederschap nog steeds niet verboden in Europa. Vanmorgen heette dit spul nog smurfenspray. De top bestverkochte producten voor: x marker. Borden en stickers Veiligheid en markering, waarschuwingsbord verboden toegang.


Inklapbaar verbodsbord van hoogwaardig kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts